Milletvekili Özdemir'den Personel Alımı Açıklaması
Milletvekili Özdemir'den Personel Alımı Açıklaması
AK Parti Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, bazı basın organlarında ve sosyal medya hesaplarında Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine personel alımı yapılacağı iddiaları üzerine bir açıklama yaptı.
Özdemir, “6 Nisan 2020 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan 2020/5 KPSS ataması sonucu çeşitli branşlarda 279 sağlık personeli, İŞKUR tarafından 8-9 Nisan 2020 tarihlerinde noter huzurunda çekilen kura neticesinde ise Temizlik, Güvenlik, Klinik Destek Elemanı olmak üzere 286 sürekli işçi ataması gerçekleştirilmiş ve ataması yapılan personeller görevine başlamıştır.
Bu personeller, Yeni Kadın doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde görevlendirilmek üzere alınmış olup, Yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi faaliyete geçene kadar İl Sağlık Müdürlüğü emrindeki diğer hastanelerde geçici olarak görevlendirilmiştir.
Basın mensuplarının bu noktada sorumlu ve bilinçli haber yaparak işsiz vatandaşlarımızı hastane ile ilgili beklenti içine sokmaması, ve vatandaşlara para karşılığı iş vaat ederek dolandırıcılık yapanların ekmeğine yağ sürmemesi önem arz etmektedir.” Dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
- 02YEMEK MİKTARI YÜZDE 50 ARTIRILDI
- 03504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 04ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU
- 05Şansi: Batman’da 3 Bin 810 Aile İçin Kura Günü 7 Ocak
- 06KÖY YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 07Başkan Kaplan’dan İş Yeri Mülkiyet Sahiplerine Çağrı. Yeni Yılda Kira Artışları Makul Düzeyde Yapılsın.
- 08KENT GENELİNDE BUZ SARKITLARINA MÜDAHALE
- 09ZİNCİRLER SAHNEDE KIRILACAK
- 10KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 11HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 12KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 13Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 14KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 15BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI




Henüz Yorum yok