Nefes kesen Basketbol Bölge Şampiyonası
Nefes kesen Basketbol Bölge Şampiyonası
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından 16-19 Mart 2018 tarihlerinde Batman’da düzenlenen Okul Sporları küçük kız ve küçük erkekler basketbol bölge müsabakaları 9 ilden 18 takımının katılımıyla Atatürk Kapalı Spor salonunda başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından 16-19 Mart 2018 tarihlerinde Batman’da düzenlenen Okul Sporları küçük kız ve küçük erkekler basketbol bölge müsabakaları 9 ilden 18 takımının katılımıyla Atatürk Kapalı Spor salonunda başladı.
Grup şampiyonasında Ağrı, Bingöl, Bitlis, Gaziantep, Hakkâri, Iğdır, Muş, Şırnak, Van ve Siirt illerinin kız ve erkek takımları mücadele ediyor. Açılış seremonisinde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren tüm takımları en iyi bir şekilde ağırlamak için seferber olduklarını söyledi. İl Müdürü Eren; “Tüm takımlara başarılar diliyorum. Basketbolda olduğu gibi tüm kategorilerin çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarını ilimizi almak için girişimlerimiz devam ediyor. Batman’da geçen yıl il spor merkezlerinde basketbol en çok tercih edilen branşımız oldu. Onun için basketbolun yeri her zaman farklı olmuştur.” diye konuştu. Açılış müsabakalarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Şube Müdürü M.Şirin Temiz, Gençlik Spor Şube Müdürü Burak Eren, ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol, Basketbol İl Temsilcisi Remzi Boztepe ve basketbol severler katıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok