NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Ezidi toplumuna yönelik yürütülecek çalışmalara öncülük ederek Avrupa’dan gelen Ezidi vatandaşlarla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) bir dizi temas gerçekleştirdi.
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, geçtiğimiz aylarda Almanya’da yaşayan Ezidi temsilcileriyle bir araya gelerek diaspora ile bölge arasındaki bağların güçlendirilmesine yönelik önemli bir ziyaret gerçekleştirmiş, söz konusu görüşmelerde Ezidi vatandaşların sorunlarının çözümü için destek vereceklerini ifade etmişti.
Bu sürecin devamı niteliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında Milletvekili Nasıroğlu, Avrupa’dan gelen Ezidi vatandaşlarla birlikte TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü. Heyet, ardından AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ile bir araya gelerek toplumsal barış, inanç özgürlüğü ve ortak gelecek vizyonu üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Temas trafiği kapsamında ayrıca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya’nın başkanlığındaki heyet ile AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala’nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Ezidi vatandaşlara yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Tüm görüşmelere bizzat katılan Milletvekili Nasıroğlu’nun sürece katkılarıyla gerçekleştirilen temaslarda, farklı inançların huzur içinde bir arada yaşadığı güçlü bir toplum hedefi doğrultusunda, inanç özgürlüğü, toplumsal uyum ve insan onurunu merkeze alan yaklaşımlar üzerine kapsamlı istişarelerde bulunuldu.

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 02TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 03İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
- 04Babaeski Görkey İlçe Halk Kütüphanesinden devir alınmıştır.
- 05Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 06Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 07TPAO’dan Petrolspor ve Basın Mensuplarına İftar Programı
- 08VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 09VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 10BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 11FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 12BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 13SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 14Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 15Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek




Henüz Yorum yok