Seyhan “Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız!”
Seyhan“Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız!”
Seyhanlar Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan küresel salgın ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dayan Türkiyem, birlikte aşacağız” diyerek moral ve motivasyonun yüksek tutulmasının hayati önem taşıdığını vurguladı.
Dünyanın birçok ülkesinde görülen ve kitlesel ölümlere sebebiyet veren korona virüsüne karşı alınan tedbirlere korku ve paniğe kapılmadan harfiyen riayet edilerek tedbir alınması gerekir diyen Seyhanlar Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan, “Filistin, Sudan, Somali, Afganistan, Libya, Mısır, Komor, Tanzanya, Burkina Faso, Zimbabwe, Gana, Moritanya, Mozambik, Gambiya, Kongo, Eritre, Lesoto, Kamerun, Cibuti, Arakan, Yemen, Lübnan, Irak, Pakistan, Palau, Karayip, Antigua, Tuvalu, Teee ABD'nin Oregon eyaleti, Kenya, Bangladeş, Çad, ABD, Rusya, İtalya, İspanya, Bulgaristan, İngiltere, Kırgızistan, Haiti, Filipinler, Mali, Tayland, Etiyopya, İran ve ismini sayamadığımız daha birçok dünya ülkesine yardım elini uzatmış ve bunlarla gönül köprüsü kurmuş bu ülkenin, korona virüs salgınını en az kayıpla ve en az hasarla kapatacağımıza yürekten inanalım ve devlet yetkililerimizin uyarılarını dikkate alalım” dedi. Korona virüs salgınında en önemli eşiği aştık diyen Seyhan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yeter ki tedbiri elden bırakmayalım. En süper güç olarak bildiğimiz ülkeler, birlikler bugün bir bir dökülüyorlar. Sistemleri çöküyor. Moralimizi bozmayacağız. Motivasyonumuzu yüksek tutacağız. Bu güçlüğü yine birlikte kenetlenerek aşacağız. Biz birlikte güçlü bir ülkeyiz. Hep beraber en güçlü şekilde çıkacağız inşaallah.
Hükümetimiz çok iyi çalışıyor. Özellikle sağlık bakanımızın şahsında tüm sağlık çalışanlarını yürekten tebrik ediyoruz. Biz de milletçe elimizi taşın altına koymalıyız. Bu virüsün bedeli elbette büyük olacak ama Çanakkale’de olduğu gibi kenetlenerek atlatacağız.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0123 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 02500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 03VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 04METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0523 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 06TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 07ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 08SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 09KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 10“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 11BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 12Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 13VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 14TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 15BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI




Henüz Yorum yok