ÜNİVERSİTE'DEN ARAMA KURTARMA DESTEĞİ
BATMAN ÜNİVERSİTE'İNDEN ARAMA KURTARMA DESTEĞİ
Batman Üniversitesi Deprem Bölgesindeki Arama Kurtarma Çalışmalarına Destek Veriyor
Batman Üniversitesine ait kepçe ile kepçe operatörü personel Mehmet Kaplan, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla depremin etkilediği illerden olan Adıyaman’da görevlendirildi.

Rektör Demir: “Gördüğümüz Bu Yardımlaşma Ruhu, Ülkemizin İçinde Bulunduğu Bu Zor Günlerin Atlatabilmesini de Sağlayacak Olan Birliktelik Ruhudur”
Kepçe operatörü Mehmet Kaplan’dan alınan bilgiler üzerine açıklama yapan Rektör Prof. Dr. İdris Demir, arama kurtarma çalışmalarında görevlendirilen kepçe ve operatörünün yapacağı çalışmaların, enkaz altındaki vatandaşlarımızın kurtarılmasına vesile olması dileklerinde bulundu. Batman Üniversitesinin tüm birimleri, personeli ve öğrencisiyle deprem bölgesine yardımların ulaşması için seferber olduğunu dile getiren Rektör Demir açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderebilmesine daha fazla destek sunabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Üniversitemiz tarafından ayni yardımlar toplanmaya devam ediyor. Üniversitemiz bünyesinde toplanan yardımlar, AFAD tarafından belirlenen acil ihtiyaç listesine göre ayrılıyor ve AFAD ile koordineli biçimde deprem bölgesine gönderiliyor. Yardım çağrısı yaptığımız andan itibaren tüm personelimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız yardım için akın akın koştular. Gördüğümüz bu yardımlaşma ruhu, ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerin atlatabilmesini de sağlayacak olan birliktelik ruhudur. Duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Bir daha böyle bir acıyla sınanmamamız temennisiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 02BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 03KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU
- 04ÖZ BELEDİYE-İŞ’TEN KIŞ MESAİSİNDEKİ İŞÇİLERE DESTEK MESAJI
- 05Yılmaz, “CMK Avukatlarının ücretleri güncel koşullara uygun değil”
- 06Başkan Kaplan, Esnafa E-Arşiv Fatura Zorunluluğu 2027’ye Ertelendi
- 07KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
- 08EKMEN, “GELİR DAĞILIMINDAKİ UÇURUM DERİNLEŞİYOR”
- 09Çevre Gönüllülerinden yaban hayvanları için duyarlılık çağrısı
- 10ODUNCU: BU BİR DOĞA OLAYI DEĞİL, YÖNETİM KRİZİ
- 11BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 12EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 13BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 14DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 15E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ




Henüz Yorum yok