DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
Kamerun’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Batmanlı hayırsever iş insanı Hacı Ahmet Dinç, geniş katılımlı Mevlid-i Şerif programıyla yad edildi.
Sekiz yıl önce Kamerun’da geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Batman’ın sevilen ve hayırsever iş insanlarından Hacı Ahmet Dinç, vefatının yıl dönümünde dualarla anıldı.
Anma programı, Siirt Çevreyolu üzerindeki İlim Medresesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Programa siyaset, iş dünyası ve sivil toplumdan birçok isim ile Dinç ailesi, yakınları, medrese öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik, merhum Dinç’in mezarı başında yapılan dualarla başladı. Akşam namazının ardından İlim Erkek Yatılı Kur’an Kursu’nda (Melemedin Medresesi) Mevlid-i Şerif okundu. Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş ve beraberindeki heyet tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi, merhum için dualar edildi. Programın sonunda katılımcılara mevlid yemeği ve ikramlar sunuldu.
Dinç ailesi adına konuşan merhumun kardeşleri İbrahim, Abdulhakim ve Selman Dinç ile amcaoğlu Mehmet Dinç, taziyeleri kabul ederek katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Aile “Sekizinci yılında da acımızı paylaşan, bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Allah yapılan duaları kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok