Batman'da hibe destek duyurusu
Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Kırsal Kalkınma Hibe Desteklemeleri kapsamında 2 Milyon TL’ye kadar yüzde 50 hibe desteği verileceği duyuruldu.
Açıklamada, "Bu programla doğal kaynaklar ve çevrenin korunması dikkate alınarak kırsal alanda gelir seviyesinin yükseltilmesi, tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi entegrasyonunun sağlanması için küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi, tarımsal pazarlama alt yapısının geliştirilmesi, gıda güvenliliğinin güçlendirilmesi, kırsal alanda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması amaçlanmakta; daha da önemlisi milli ve milletler arası fonların kullanımı için mahalli kapasite oluşturulması hedeflenmektedir." denildi.
Projeye başvurmak isteyenlerin 4 Aralık'a kadar başvurmaları gerektiği belirtilen açıklamada, "Bitkisel, Hayvansal ve Su Ürünlerinin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanmasına yönelik yeni tesis, tamamlama ve teknoloji yenileme/kapasite artırımı konularında 2 Milyon TL’ye kadar yüzde 50 hibe desteği verilecektir. Bugüne kadar İlimizde Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar kapsamında 53 tesise toplam 14 milyon 241 bin TL hibe desteği verilmiştir. Yatırımcılarımıza gerek kurumsal kapasitelerini arttırma gerekse yeni yatırımlar yapma konusunda yapılacak başvurularda Valiliğimizce yasal olan her türlü kolaylık sağlanacaktır. Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi programına başvurmak isteyen yatırımcılarımızın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüklerine en son 4 Aralık tarihine kadar müracaatların yapmaları gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01“ESNAF BU ODANIN YÜKÜ DEĞİL, ASIL SAHİBİDİR”
- 02BATMAN BELEDİYESİ 21 İŞ MAKİNESİ, 14 EKİP VE 185 PERSONEL İLE SABAHLADI
- 03BATMAN TURİZMİ 2026’YA GÜÇLÜ GİRİYOR : “HEDEFİMİZ REKOR BİR SEZON”
- 04AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 05PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 06BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 07ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 08Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 09Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 10TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek
- 11HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 12BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 13BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 14Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 15Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”




Henüz Yorum yok