Eğitim-Sen Batman Şube Yürütme Kurulu, Batman Üniversitesi’ne yapılan yeni atamayı değerlendirdi.
Eğitim-Sen’in açıklaması özetle şöyle; “Batman Üniversitesi rektörlük makamı, uzun zamandır personeline randevu vermeyen, personelini görmezden gelen, personelin sorunlarına kulak tıkayan, sadece bazı STK ve partilerle bir araya gelen, bilimsel alanda çalışma yapmayan, söylediği söylemler yüzünden personelinin çalışma azmini kıran, üniversiteyi bazı parti ve derneklerin binasına çeviren, adama, kişiye, kişilere, gruplara, cemaatlere, vakıflara, derneklere hizmet eden ve aynı zamanda üniversitenin ve ilimizin sorunlarına kayıtsız kalan bir anlayış ile idare edilmekteydi.
Bazı siyasi partilerin gençlik kolları başkanının diplomasını ayağına götürüp, makam odasında diploma vererek yağcılıkta çıtayı iyice yükselten bu anlayış, Batman Üniversitesi’ni bilimsel, demokratik ve iş barışını sağlamış bir üniversite yapma noktasında ise bir tek adım atmamıştır.
Batman Üniversitesi'ne yeni rektör olarak Prof.Dr. İdris Demir atanmıştır. Başta üniversite çalışanları olmak üzere ilimizin tüm dinamiklerine eşit mesafede duracak şekilde bir tutum sergilenilmesinin tüm farklı kesimlerinin yararına olacağı gibi üniversitemizin de kalitesini artıracaktır.
Üniversitemizin, şehrimizin dışarıya tanıtılmasında önemli bir unsur olduğu dikkate alınarak, ülke genelinde şehrimiz hakkında oluşan olumsuz düşüncenin giderilmesi açısından da çok önemli bir misyonu vardır. Bu nedenle üniversitenin yeni yönetiminin, önümüzdeki süreçteki yaklaşımların ilimiz hakkında oluşmuş olumsuz izlenimlerin giderilmesi için gerekli hassasiyeti göstermesini bekliyoruz.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok