Batman Radyolarında Gazeteciler Günü Konuşuldu
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazeteciler, Radyo Yayınında “Gündem Özel” programında bir araya geldi. Batman’ın en aktif saha gazetecileri; TRT Batman Temsilcisi Hacı Şirin Yılmaz, İHA Batman ve Batman Olay Gazetesi muhabiri Şehmus Ustabaşı ile Batman Sonsöz Gazetesi muhabiri Alican Atak, Batman’da yayın yapan Radyo Yüksel, Aksa FM ve Radyo 72’nin ortak yayını ile dinleyicilerle buluştu.
Programın moderatörlüğünü Yüksel Çiftçi üstlenirken, konuk gazeteciler gazeteciliğin 1990’lı yıllardaki şartları ile günümüz gazeteciliğini kıyaslayarak mesleki deneyimlerini paylaştı. Sahada yaşadıkları ilginç olayları anlatan gazeteciler, programa samimi ve keyifli anlar kattı.
Program sırasında moderatör Yüksel Çiftçi’ye yöneltilen “Radyoculuğun eski günlerini anlatır mısın?” sorusu üzerine Çiftçi, 1993 yılında başlayan radyo yayıncılığı serüvenini anlatarak dinleyicileri nostaljik bir yolculuğa çıkardı.
Gazeteciliğin geçmişten bugüne yaşadığı dönüşümün ele alındığı programda, teknolojinin mesleğe etkisi, haber üretim süreçlerinin değişimi ve saha gazeteciliğinin önemi de değerlendirildi.
Programın sonunda tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlanırken, yerel basının toplum için taşıdığı hayati role dikkat çekildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok