BATMAN BELEDİYESİ MİNİK YAZARLARI AĞIRLADI
BATMAN BELEDİYESİ MİNİK YAZARLARI AĞIRLADI
Batman Belediyesi, Göç ve İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen Çocuk Hakları Temalı Resimli Masal Kitabı” imza programına ev sahipliği yaptı. Programa katılan tüm çocuklara ücretsiz kitap dağıtıldı.
Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Diyarbakır Göç ve İnsani Yardım Vakfı tarafından hazırlanan çocukların yazıp çizdiği Çocuk Hakları Temalı Resimli Masal Kitabı” için etkinlik düzenlendi.
Etkinliğe Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Ercan Astan, Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yöneticileri, Diyarbakır Göç ve İnsani Yardım Vakfı yöneticileri ile gönüllüler ve çocuklar katıldı.
18 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 14.00’da Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen imza etkinliğinde çocuklara ücretsiz kitaplar dağıtılırken, vakıf genel sekreteri Çiğdem Ertak, Batman Belediyesi aracılığıyla kitabın Batmanlı çocuklarla buluşturulmasından mutluluk duyduklarını belirterek Batman Belediyesi yöneticilerine teşekkürlerini sundu.
Etkinlikte çocuk yazarlar sahneye çıkarak kitapların yazım sürecini ve yaptıkları atölye çalışmalarını anlatırken programa katılan minik çocuklarda çocuk hakları konusunda soru ve görüşlerini ifade etti.
Göç ve İnsani Yardım Vakfı tarafından yürütülen proje kapsamında dezavantajlı 20 çocuğun çizim ve tasarımlarıyla hikayeleştirdikleri, Çocuk Hakları kitabında; Eğitim, korunma, oyun, sevilme, sağlık, eğlenme gibi çocuk hakları temaları işlendi. Kitap etkinlik katılımcılarına ücretsiz dağıtıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok