Başkan Vekili AKSOY, Çalışmaları Yerinde Denetledi
Çömçe kavşağından denetimlerine başlayan Başkan Vekili AKSOY, 3. Etap Vizyon Projesi kapsamında Atatürk Bulvarı ve Gülistan caddesi ile Meydan Projesi çalışmalarını bizzat yerinde görerek bilgi aldı. Gülistan caddesinde incelemeleri esnasında Belediye Başkan Vekili, projenin yüklenici firma yetkililerine, esnafın mağdur olmaması için çalışmaların çevrede rahatsızlık oluşturmadan en kısa sürede bitirmeleri talimatını verdi.
Yüklenici firmaya, yürütülen çalışmaları 29 Ekim tarihine kadar mutlaka bitirmeleri gerektiğini söyleyen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY; “ Esnafımız yüksek kiralar vermektedir. Onların mağdur olmaması için, kesinlikle bu çalışmalar 29 Ekimde tamamlanmalıdır. Halkımız ve esnafımız bizden bu çalışmayı ve performansı bekliyor” şeklinde uyarıda bulundu.
Çalışma alanlarındaki işyerlerini de ziyaret eden AKSOY, Gülistan caddesi esnafına 1 ay daha sabretmelerini belirterek şöyle konuştu: “ Bu çalışmaların ardından, çalışma kapsamına alınan bölgelerin fiziki yapısına estetik bir çehre kazandırılacak. Bu yeni durumla da halkımızın bu bölgeleri ziyareti artacak böylece bir hareketlilik, bir insan sirkülasyonuna yol açacak. Tüm bunlar da esnafın günlük kazancına olumlu yansıyacaktır.”
Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Sabri AYDIN, Etüd ve Proje Müdürü, Fen İşleri Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü, üstlenici firma yetkilileri ve teknik personelle birlikte incelemelerde bulunan Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY’a esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan AKSOY’un yanına gelen vatandaşlar hizmetlerden memnuniyetini ifade ederken, Esnaflar da bu denli kapsamlı bir çalışmanın yoğun bir şekilde yürütülmesi ve kısa süre içinde bitirilecek olmasından duydukları mutluluğu dile getirerek teşekkür ettiler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok