“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
Batman’da düzenlenen ‘Türkiye Sohbetleri’ toplantısında, Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde 100 bin kişilik istihdam hedefi ve güçlü devlet vurgusu öne çıktı.
“PETROL ÇAĞI BİTİYOR”
Batman’da, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu kapsamında gerçekleştirilen ‘Türkiye Sohbetleri’ toplantısı Belediye Ek Hizmet binasında geniş katılımla yapıldı. Programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in yanı sıra, Cumhurbaşkanı danışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Oğan ile çok sayıda STK temsilcisi ve kanaat önderi katıldı. Batman Valisi Ekrem Canalp, toplantıda yaptığı konuşmada sanayi yatırımlarına dikkat çekerek şunları söyledi: “Petrol çağı bitiyor. Kalkınmayı sadece tarım veya turizme bağlayamayız. En kalıcı çözüm sanayidir. Batman’da 100 bin kişilik istihdam hedefliyoruz. Her hafta yaklaşık 445 gencimiz 18 yaşına giriyor; onlara istihdam zemini hazırlamak zorundayız.”

“YENİ BİR EVRENSELLİK İNŞA EDİLİYOR”
Cumhurbaşkanlığı Sağlık Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu ise, Türkiye’nin yeni küresel düzene güçlü bir devlet yapısıyla hazırlandığını belirterek, “Türkiye Yüzyılı, sadece bir hedef değil, aynı zamanda yeniden kurulan dünyada Türkiye’nin hak ettiği yeri alma sürecidir. Yeni bir evrensellik inşa ediliyor. Türkiye, bu evrenselin kurucu aktörlerinden biri olacaktır. ‘Terörsüz Türkiye’ hedefi de bu sürecin önemli eşiklerinden biridir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Cumhur İttifakı’nın taşıyıcılığında inançlı, kararlı bir yönetimle bu süreci yürütüyoruz. Türkiye’yi Türkiye Yüzyılı’na hazırlayan güçlü bir liderliğe sahibiz” dedi.

“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Oğan ise demokratikleşme sürecine değinerek, “Türkiye Yüzyılı Projesi, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan ilk büyük projedir. Ancak bu sadece devletin değil; sivil toplumun, iş dünyasının, akademinin ve toplumun tüm kesimlerinin katkısıyla şekillenecek ve başarıya ulaşacak bir projedir. Türkiye’deki siyasi yapı geçmişte belli vesayet odakları üzerine kuruluydu. Seçilmişlerin üzerinde atanmışların vesayet kurduğu bir düzen vardı. Her on yılda bir yapılan müdahalelerle ülkeye yön verilmeye çalışılıyordu. Bugün hayata geçirilen ‘Terörsüz Türkiye’ hedefi ve ‘Türkiye Yüzyılı’ projesi, bu demokratikleşme sürecinin en büyük adımlarından biridir.”

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 02AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 03KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 04BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 05Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 06EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 07BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 08HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 09“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 10“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 11BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 12BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 13BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 14BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 15CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM




Henüz Yorum yok