ECOSFER HEYETİNDEN VALİ CANALP’A SERA OTB ZİYARETİ
Tarımda sürdürülebilirlik ve teknolojik altyapı projeleri alanında faaliyet gösteren Ecosfer Sürdürülebilirlik ve Bilişim Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Filiz Ergün ve şirketin teknik ekibi, Batman’da hayata geçirilen Batman Sera Organize Tarım Bölgesi (Sera OTB) kapsamında geliştirecekleri altyapı projesi için Vali Ekrem Canalp’i makamında ziyaret etti.
Batman’da kurulacak olan Sera OTB için geliştirecekleri proje hakkında Vali Ekrem Canalp’a bilgi veren Ergün, teknoloji bazlı sürdürülebilirlik raporlaması ve dönüşümüne yönelik çözümlere odaklı teknoloji geliştirmek, danışmanlık hizmetleri alanında projeler yürüttüklerini ifade etti.
Heyeti makamında ağırlayan Vali Canalp, Batman Sera OTB projesinin bölge tarımı açısından büyük önem taşıdığını belirterek “Batman’da modern tarım uygulamalarını yaygınlaştırmak ve üretimde verimliliği artırmak adına Sera Organize Tarım Bölgemiz stratejik bir adımdır. Bu kapsamda geliştirilecek teknolojik altyapı projeleriyle hem üreticilerimizin rekabet gücünü artıracağız hem de sürdürülebilir tarım hedeflerimize önemli katkı sağlayacağız. Kamu ve özel sektör iş birliğiyle ilimizde örnek bir tarım modeli oluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Ziyaret sırasında heyete, İl Tarım ve Orman Müdürü Necdet Tuncer ile Müdür Yardımcısı Dr. Reşat Çiftçi eşlik etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok