“ARTIK YEREL KALMAYACAĞIZ, DÜNYAYA AÇILACAĞIZ”
NASIROĞLU “ARTIK YEREL KALMAYACAĞIZ, DÜNYAYA AÇILACAĞIZ”
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimlerinin en güçlü adayı ve eski dönem BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu Batman ekonomisi için öncelikli projesinin ihracat olduğunu söyledi. “Artık yerel kalmayacağız, dünyaya açılacağız” diyen Osman Nasıroğlu ve Herkes İçin BATSO grubunun ihracatı artırmaya yönelik birçok projesi var.
1) E-Ticaret ve E-İhracat Seferberliği
Ulusal ve uluslararası pazar ağı sağlamak amacıyla, ERP, pazaryeri entegrasyonları, satış artırma modülleri, çok kanallı müşteri deneyimi yöntemleri, mobil pazarlama, video reklam ve perakende trendleri konularında eğitim ve destek programları ile online kanallarla yerel ürünlerin yurt içi ve yurt dışı satışları desteklenecek.
2) Yurt Dışı ile Ticari İş Birliği İçin Girişim
Dış̧ Ticaret bilgilendirme seminerleri, üniversite iş birlikleri, İhracat Destek Ofisi, BATSO üyelerine ve çalışanlarına yabancı dil eğitimi gibi faaliyetlerle yurt dışı ticareti için zemin hazırlanacak. İhracatçı sayısının artırılması ve mevcut ihracatçıların bilgilendirilmesi amacı ile çalışacak olan ofis BATSO bünyesinde kurulacak. Farklı ülke iş adamlarını ve iş dünyasını bir araya getirmek, yeni iş birlikleri oluşturmak ve bu iş birlikleri neticesinde ticareti geliştirmek için organizasyonlar düzenlenecek.
3) UR-GE (Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme) Projesi
Bu proje kapsamında BATSO üyelerinin yurtdışına gitmeleri ve böylece pazar arayışı yapmaları sağlanacak.
4) İhracat ve Yeni Pazarlar
Liman ve pazarlara olan uzaklığımız göz önünde bulundurulduğunda sanayicilerimizin ulaşamadığı pazarlara lojistik desteği ve AR-GE çalışmaları planlanacak.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok