AŞ EVLERİNE ARAÇ DESTEĞİ
AŞ EVLERİNE ARAÇ DESTEĞİ
Batman il merkezi ve ilçelerde bulunan yoksul vatandaşlara yemek sevkiyatında kullanılacak 7 araç için desteği sağlandı.
Batman Valiliği bahçesinde yapılan törenle 7 araç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim edildi. Aşevlerinin araç ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak Valilik bahçesinde düzenlenen teslimat törenin de konuşan Vali ve Belediye Başkanvekili Ekrem Canalp, ise Türkiye de ilklerden bir tanesini Batman'da gerçekleştirmenin memnuniyeti içerisinde bir araya geldiklerini ifade etti. Vali Canalp, “İlçelerimiz ve merkezde olmak üzere üç çeşit sıcak yemeği vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bin 172 aile şuan bu hizmetten faydalanıyor. Toplam yararlanan vatandaş sayımız dört bini geçti. Bununla gurur duyuyoruz'' şeklinde konuştu.
''HIZLI VE KONFORLU HİZMET''
Araç teslim törenine katılan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, vatandaşlara hızlı ve konforlu bir hizmet sunmak için Belediyenin sürekli atılım içerisinde olduğunu belirtti. Nasıroğlu, "Teslimatı yapılan 7 aracımız ilçe ve merkezdeki ihtiyaç sahibi insanlarımıza hızlı ve sıcak şekilde yemeklerini ulaştıracak. Bu da sosyal belediyecilik ve sosyal devlet olmanın en güzel örneğidir. Biz eğer insanlarımıza devletin şefkatli elini zamanında ulaştırabiliyorsak bundan büyük mutluluk duyarız. Sosyal Devlet olmak insanların ihtiyacını karşılıyor olmak demektir. Sadece temenni ile değil icraatla da bunu yapabilmek önemlidir. Bizler Batman'da yeni bir vizyon ve anlayışın ilklerini yapıyoruz. Bu anlayış Türkiye de en birinci anlayıştır''dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok