TEKNOKENT’TE SONA DOĞRU
TEKNOKENT’TE SONA DOĞRU
Vali Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü bitişiğinde yapımı devam eden Batman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.
36 OFİS VE 6 LABORATUAR BULUNUYOR
.jpg)
Yapımı tamamlanma aşamasında bulunan binada incelemelerde bulunan Vali Hulusi Şahin, yürütülen çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Beş bin metre kare kapalı alan olmak üzere yaklaşık 37 dönüm üzerine kurulan TEKNOKENT binasında yönetim katı dışında 36 ofis, 6 laboratuar ve 3 atölye bulunacak. TEKNOKENT hizmet binası hakkında açıklamalarda bulunan Vali Şahin, “TEKNOKENT hizmet binamızın artık ince işçiliği yapılıyor. Yüzde 95 seviyesine gelmiş durumda. Nisan ayı sonu itibarı ile bitirip, yatırımcımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Batman için çok önemli bir hizmet. Özellikle burada yapacağımız kuluçka merkezi gibi yapılarla teknoloji yoğun şirketlerimizin hizmet vermesine uygun bir zemin oluşturacağız. Böylece Batman’da üniversite ile entegre bir şekilde dijital ve teknoloji yoğun şirketlerimizin hepsinin barınabileceği, hizmet verebileceği ve şehrimize katkı sağlayabileceği bir mekan üretmiş olduk” diye konuştu.
3 FİRMANIN DEĞERLENDİRMESİ TAMAMLANDI
Proje başvurularına ilişkin açıklamalarda bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ise iki firmanın hakem değerlendirme sonuçlarının tamamlandığını, üç firmanın değerlendirme sürecinin devam ettiğini, 15 firmanın da hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte başvurularının alınacağını ifade etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 02PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 03BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 04ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 05Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 06Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 07TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek
- 08HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 10BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 11Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 12Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 13Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 14ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 15ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok