HÜDA PAR İl Başkanı Şahin: Sağlık çalışanlarına destek olmalıyız
Büyük fedakarlıklar göstererek Coronavirus ile mücadele eden sağlık çalışanlarının saldırıya uğramasının üzüntü verici olduğunu belirten HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, bunun Batman halkına yakışmayan bir durum olduğunu söyledi.
Sağlık çalışanlarına kolaylık sağlanıp destek olunması gerektiğini ifade eden Şahin, halka çağrıda bulundu.
Kentte Covid-19 ile ciddi anlamda mücadele edildiğini dile getiren Şahin, “Türkiye’nin tümünde olduğu gibi ilimizde de maalesef Covid-19 hastalığı gittikçe artış göstermektedir. Batman’da gerek Valilik gerekse de Sağlık İl Müdürlüğü hizmetlerinde bu anlamda iyileşmeler gözükmektedir. Özellikle hastanelerde artık kuyruklar uzamamakta, oluşturulan imkânlardan halkımız iyi yönde faydalanmaktadır. Bu noktada şu anda ciddi bir sıkıntı görülmemektedir.” dedi.
“Sağlık çalışanlarına saldırı bizi üzmektedir”
Sağlık çalışanlarının salgınla mücadele konusunda büyük bir çaba sarf ettiğini vurgulayan Şahin, şöyle devam etti:
“Hastalığın ortaya çıkmasından bugüne kadar risk grubunda olan sağlık çalışanları, filyasyon ekipleri hastalıkla mücadelede bütün çabalarını gösterdiler, göstermeye devam ediyorlar. Maalesef geçtiğimiz günlerde filyasyon ekiplerine bazı saldırıların olduğu, bazı sağlık çalışanlarının darp edildiği haberlerini aldık. Sağlık çalışanlarına saldırı bizi üzmektedir ve bu durum Batman halkına hiç de yakışmamaktadır.”
“Onlara engel olmak, hele hele saldırmak bize yakışmamaktadır”
Sağlık çalışanlarına destek olunması gerektiğine işaret eden Şahin, “HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak halkımıza çağrımız şudur: Sağlık çalışanları bizim sağlığımız için çalışıyorlar. Bu anlamda ailelerini, çocuklarını bile ihmal ediyorlar. Durum buyken bırakın bu ekiplere saldırmayı bizim onlara kolaylık sağlamamız, destek olmamız lazım. Çünkü bu insanlar bizim hayrımız için çalışıyorlar. Ekiplere sıkıntı çıkarmak, onlara engel olmak, hele hele saldırmak maalesef bize yakışmamaktadır.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok