Batman’ı öve öve bitiremedi
Batman’ı öve öve bitiremedi
Bir dönemler dünyaca ünlü Michael Jackson ve Whitney Houston'un vokalistliğini yapan, ABD'li sanatçı Della Miles, Batman konserinin ardından yaptığı açıklamada Batman’ı övdü.
‘BATMAN'IN SİYAH İNCİSİYİM’
Batman Belediyesinin kültür etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz gün Batman’a gelen ve konser veren ABD’li siyahi sanatçı Della Miles, Batman’ı öve öve bitiremedi. Miles, şunları söyledi; “Batman'ın tarihi ve kültürel atmosferinden çok etkilendim. Burayı çok sevdim. Sıcak ve samimi buldum. Hasankeyf beni büyüledi. Küçük bir şehir turu yaptım; İnsanlar öyle sıcakkanlı ve misafirperver ki; kendimi evimde hissettim. Bir dükkanda beni siyah inciye benzeterek yöresel kahvelerinden ikram ettiler. Ben de artık kendimi 'Batman'ın Siyah İncisi' olarak nitelendirebilirim. Bu ülkeyi, insanlarını ve ezgilerini çok seviyorum. Gözlerinizdeki samimiyet beni her gün biraz daha yaklaştırıyor sizlere. Yavaş yavaş sizlerden biri oluyorum.
Yurt dışında bize anlatılan Türkiye ile buradaki Türkiye arasında inanılmaz büyük farklar var.” Konserden bir gün sonra çiğ köfte ve kebap keyfi yapan, ardından Hasankeyf'i ziyaret eden ve yöre halkıyla kucaklaşan Della Miles, tarihi dokuda bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmezken, Hasankeyf'i baştan sona yaya olarak dolaşıp kendisine eşlik eden yetkililerden bilgiler alarak sık sık hayranlığını dile getirdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok