Batman’da ASKOM toplantısı yapıldı
5. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı saat 10.30’da Batman İl Ambulans Servisi 112 toplantı salonunda Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Siirt illerinin İl Sağlık Müdürü, ASKOM’dan sorumlu İl Sağlık Müdür Yardımcısı, Halk Sağlığı Müdürü, AASH Şube Müdürü,112 Başhekimi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı’nın katılımları ile gerçekleştirildi.
Toplantıda; bölgenin ve illerin nitelikli yatak sayıları, acil hasta sevkleri, detaylı bir şekilde tartışılarak, en yüksek verimin alınması için gerekli planlamaların ivedi bir şekilde hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.
Toplantıda Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan BODAKÇİ, katılım gösteren illere ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Bodakçi, ilin ve bölgenin acil sağlık hizmetleri açısından kalite çıtasının en üst noktalara taşınmasının gerekli olduğunu vurgulayarak, Batman İl Sağlık Müdürlüğü olarak çevre illere gösterilen hassasiyetin artarak devam edeceğini ve aynı zamanda Batman’ın sağlık turizmi ve nitelikli sağlık hizmetleri açısından cazibe merkezi olması açısından planlı ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edeceklerini belirtti.
Toplantıya katılan çevre illerin sağlık yöneticileri, Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi’ya sürdürülen sağlık politikaları için teşekkürlerini sunarak, Batman’daki sağlık hizmetlerinin sadece Batman için değil tüm bölge illeri için ihtiyaca cevap veren bir hizmet kapısı olduğunu dile getirdiler.
Karar metninin imzalanmasıyla toplantı son buldu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 02İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 03İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 04BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 05“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 06FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 07YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 08“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 09TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 10KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 11“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 12ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 13BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 14İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 15BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ




Henüz Yorum yok