NASIROĞLU, ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
NASIROĞLU, ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine adaylığını koyan Osman Nasıroğlu “Herkes İçin BATSO” grubu ile seçim çalışmalarına hız verdi.
BATSO başkanlığı yaptığı dönemde AB ve DİKA Projeleri, Eğitim kompleksi, e-arşiv gibi başarılı projelere imza atan ve iş dünyasının yakından tanıdığı Osman Nasıroğlu, her sektörün temsil edildiği, birleştirici kadrosu ile seçim çalışmalarına hız verdi. Grup ismini de bu bütünleştirici yaklaşımla seçen Osman Nasıroğlu, “Herkes İçin BATSO” grubu ile BATSO’ya ve Batman ticaretine yeni dinamikler kazandıracağı projeleri ise şöyle “Sanayi Şehri Batman, Bölgesel Teşvik Paketlerinin Revizyonu, İhracat ve Yeni Pazarlar, UR-GE (Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme) Projesi, Yurt Dışı ile Ticari İş Birliği İçin Girişim, E-Ticaret ve E-İhracat Seferberliği, Tekstil Sektörüne Yeni Bir Bakış, Genç Girişimcilerin Desteklenmesi, Uluslararası Fuarlar İçin AR-GE Desteği, Uluslararası Fuar Desteği, Gıda ve Gastronomi Girişimcilik Merkezi, Turizm Sektörü İçin Projeler, ABİGEM, Batman Ticaretine Yön Veren Fuarlar, İl Ekonomik Kurulu, Avantajlı Anlaşmalar, Kuşaklararası Şirket Yönetimi ile Kurumsal Gelecek Projesi, Yüksek İstişare Kurulu, Oda Üyelik Hizmetleri ve E-BATSO, Meslek Komiteleri, STK’lara Destek, Yöresel ve Yerli Ürünlerin Desteklenmesi, Kadınların İstihdamı ve Girişimlerinin Desteklenmesi, Dijital Gelişim Eğitimleri, Yeşil BATSO, Motivasyon ve Ekip Çalışması, Daha Verimli Bir Gelecek İçin Stratejik Hedefler.
2022 BATSO seçimlerin Batman Sanayisi ve Esnafına hayırlı olmasını dilediğini ifade eden Nasıroğlu. “Bizim ekip olarak amacımız Batman sanayisine güçlendirmek, esnafı desteklemek ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine en iyi hizmeti sunmasını sağlamaktır” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok