SÖĞÜT: BÜYÜMEYİ SÜRDÜRÜYORUZ
SÖĞÜT: BÜYÜMEYİ SÜRDÜRÜYORUZ
Sendika olarak en çok üyeye sahip olduklarını belirten HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Batman İl Başkanı Bünyamin SÖĞÜT, “HAK-İŞ/HİZMET-İŞ, gerçekleştirdiği örgütlenme hamlesiyle üyesi sayısını yeni üyelerle artırmayı başardı.” Dedi.
En kalabalık sendika olduklarını söyleyen Söğüt, “Sendikaların üye sayılarına ilişkin 2021 Ocak ayı istatistikleri açıklandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca hazırlanan işkollarındaki işçi sayıları ve sendikaların üye sayılarına ilişkin 2021 Ocak ayı istatistikleri açıklandı. Buna göre, HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikamız tüm işkolları arasında 238 bin 666 üye ile en fazla üyeye sahip işçi sendikası oldu. Sendikamız HAK-İŞ/HİZMET-İŞ’in üye sayısı Temmuz 2020 istatistiklerinde 309 bin 600 olarak belirlenmişti. Ancak 696 sayılı KHK’ya son dakika müdahalesiyle konulan ek maddelerle, binlerce üyemiz emekçi sendika seçme özgürlükleri hiçe sayılarak 1 Kasım 2020’de sendikamızdan koparılmıştı. HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikamız, örgütlenme özgürlüğüne aykırı olarak hayata geçirilen son dakika düzenlemesi sonucu yaşanan üye kaybına rağmen, tüm işkolları ve genel işler işkolu içerisinde en büyük işçi sendikası konumunu korudu.” Dedi.
Söğüt sözlerinin devamında, “Erdemli bir sendikal inşa için Genel İşler İşkolunda çalışan tüm emekçi kardeşlerimizi Sendikamızda örgütlenmeye davet ediyoruz. HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikamızın 43 yıllık emek yolculuğunda her zaman yanında olan, sendikamıza güvenen tüm emekçilere teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin en büyük Sendikası olarak, sorumluluğumuzu yerine getirmeye kararlılık ve samimiyetle devam edeceğiz.” Dedi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok