Esnaf bezmiş durumda
Son hırsızlık olayı, Batman merkez Pınarbaşı Mahallesi Mahatma Gandi Bulvarı Caddesi üstünde bulunan bir çiğköfte dükkânında meydana geldi. Hırsızların görüntüleri kameralara an be an yansıdı.
Gece 03.00'te Emniyet Müdürlüğünden arandıktan sonra iş yerine hırsız girdiğini öğrenen iş yeri işletmecisi Abdurrahman Çelik, 2 yıl içinde işyerine defalarca hırsızın girdiğini ve 7 tane motosikletinin çalındığını söyledi.
"Hırsızlar iş yerinin kepenk ve kapısını levye ile kırdıktan sonra birkaç saniyede duvarda asılı olan 8 bin liralık televizyonu yerinde söküp çaldılar." diyen Çelik, hemen hemen her gün bir hırsızlık olayının yaşandığı Batman'da artık hırsızlık olaylarına kesin çözüm bulunması gerektiğine dikkat çekti.
"2 yılda 7 motorum çalındı"
Yaşanan hırsızlık olayını anlatan iş yeri işletmecisi Abdurrahman Çelik, "Salgından dolayı gece 00.00'da kapatıyoruz. Eve gittikten sonra gece saat 03.00 civarında emniyetten 'iş yerinize hırsız girmiş' diye bizi aradılar. İş yerine geldiğimizde kepengimizin kırık olduğunu, televizyonun olmadığını gördük. Emniyet bize 4 hırsızın yakalandığını söyledi. Ama yanlarında televizyonumuz yokmuş. Hızsızları bir arabada yanlarında levye ve yedek elbiselerle yakalanmışlar. Hırsızlar yakalanmasına rağmen halen televizyonumuz bulunmadı. Üçüncü defadır iş yerimize hırsız girdi. Daha önceden de iş yerimize ait farklı tarihlerde motorlarımız çalındı. Ve en son 7 ay önce bir motorumuzla beraber 7 tane motosikletimiz çalındı. Çalınan hiçbir motorumuzun akıbeti belli olmadı." ifadelerini kullandı.
"Hırsızlık olayları çoğaldı"
Hırsızlık olaylarının çoğaldığını ve buna acil bir çözüm bulunması gerektiğini söyleyen Çelik, "Hırsızlar elini kolunu sallayarak dolaşıyorlar. Komşularımızın iş yerlerine de defalarca hırsız girdi. Bu hırsızlara dur diyecek kimse yok mu? Cadde üstünde olan ve 7 kamerası olan bir iş yerine hırsızlar rahatlıkla girebiliyor. Caydırıcı cezaları olmadığından dolayı ve salgının da etkisiyle hırsızlık olayları çoğalmış durumda. Hırsızlık olaylarından dolayı halk canından bezmiş durumda. Emniyet bu hırsızlara bir dur desin artık. Ne yapacağımızı şaşırmış haldeyiz. Emniyetten çalınan ve değeri yaklaşık 8 bin lira olan televizyonumuzu bulup bize teslim etmelerini istiyorum." dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok