Kantara Yeni Bağlantı Yolu
Kantar Köyüne yeni bağlantı yolu sağlandı
Hasankeyf Kaymakamlığı tarafından daha önce ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanan Kumluca köyü ile Atlıhan mezrası arasındaki 6 bin 650 metrelik stabilize yol tamamlama aşamasına geldi.
İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven beraberinde, Birlik Müdürü Fahrettin Kaymak, Vakıf Müdürü Şehmus Bıçakçı ve yolu yapan Müteahhit yetkilisiyle Kumluca köyüne giderek yapılan yolu yerinde kontrolü yaptı.
Görülen eksikliklerin bir an önce tamamlanmasını isteyen Kaymakam Baygüven firma yetkilisine gerekli uyarılar yaptı.
6 bin 650 metrelik stabilize yolun tamamlanması ile Kantar yoluna bağlantısı sağlandı ve Kumluca ile Atlıhan mezrası sakinlerinin hem Batman’a ve Gercüş’e kolayca ulaşımları sağlanacak.
Kaymakam Baygüven konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Ilısu Barajı nedeniyle su altında kalacak olan Kumluca köyünün iskana tabi tutularak köy yerinin değiştirilmesi sonucunda ulaşım yönünden sıkıntı yaşanamaması için Kumluca köyü ile Atlıhan mezrası arasındaki 6 bin 650 metrelik stabilize yolunun tamamlanarak Kantar yoluna bağlantısının yapıldığını ve köy ile mezrası sakinlerinin hem Batman’a hem de Gercüş’e kolayca ulaşımları sağlandığını belirtti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 02BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 03AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 04EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 05DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 06CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 0728 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 08Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı
- 09KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
- 10Üniversitedeki kadro iptali Ankara gündeminde
- 11BİR DAMLA KAN, BİR ÖMÜR UMUT
- 12KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 13ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 14“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 15CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK




Henüz Yorum yok