BAŞKENT’E ÇIKARMA YAPTILAR
Batman Milletvekilleri Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve Belediye Başkanları Ankara'ya çıkarma yaptı.
Milletvekili Nasıroğlu ve beraberindeki heyet 3 tane OSB, Diş Hekimliği Fakültesi ve şehrin giriş çıkış yolları gibi konuları görüşmek üzere Bakanlıklara bir takım ziyaretlerde bulundu Yapılan temaslarda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanı Alparslan Bayraktar'a ziyaretlerde bulunuldu.
3 tane OSB, Diş Hekimliği Fakültesi ve şehrin giriş çıkış yolları gibi önemli konuların görüşüldüğü ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Nasıroğlu şunları kaydetti : "Seçim süresince vaat ettiğimiz yeni yatırımları, yeni projeleri kazandırmak ve planladığımız projelerimize destek istemek için temaslarda bulunduk. Seçimde taahhüt ettiğimiz ve söz verdiğimiz 3 OSB, Diş Hekimliği fakültesi ve şehrin giriş yolları ile ilgili başlangıç ziyaretimiz oldu ve çalışmalara startı verdik. Valimiz Ekrem Canalp, Milletvekilimiz Serkan Ramanlı, İl Başkanı Akif Gür ve 8 Belediye Başkanı ile beraber yaptığımız ziyaretler şehrin en büyük ihtiyacı lobicilik faaliyeti olarak da çok anlamlıdır. Bizler bu görüşmelerde şehrimizi daha ileriye taşımak için projelerimizi anlattık. Bizleri ağırlayıp ilgiyle dinleyen Bakanlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok