İŞKUR'DAN İŞÇİ ALIMI UYARISI
DOLANDIRICILARA DİKKAT!
Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalıştırmak üzere 500 temizlik, 292 güvenlik görevlisi alımı için uyarı yapıldı.
İŞKUR tarafından yapılan açıklamada, alımların mevzuat çerçevesinde gelir ve güvenlik soruşturmasından sonra alınacak kişilerin noter tarafından basın huzurunda gerçekleştirilecek kura ile yapılacağı, bu nedenle vatandaşların art niyetli kişilere itibar etmemeleri gerektiği ifade edildi.
Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan İŞKUR Müdürü Besim Eviz: “İl Müdürlüğümüz tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 500 temizlik görevlisi, 292 güvenlik görevlisi personeli için başvurular 12-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. İlgili mevzuatımız gereği başvuru yapan kişilerin gelir ve güvenlik incelemeleri yapıldıktan sonra uygun olanlar basın huzurunda noter kurası ile seçme işlemi gerçekleştirilecek ve seçilen kişilerin listesi kamuoyu ile paylaşılacaktır. Vatandaşlarımızın art niyetli ve dolandırıcı kişilere itibar etmemeleri, işe yerleştirme bahanesiyle talepte bulunan, vaat veren kişileri İŞKUR İl Müdürlüğümüze veya Cumhuriyet Başsavcılığına ihbar etmelerini istiyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok