BARO'DAN SUÇ DUYURUSU
BARO'DAN SUÇ DUYURUSU
Batman Barosu, geçtiğimiz günlerde Batman M tipi kapalı cezaevinde yaşanan yangın sonrası idari personel ve kolluk görevlileri hakkında ‘işkence, kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Batman Barosu, geçtiğimiz günlerde Batman M tipi kapalı cezaevinde yaşanan yangın sonrası idari personel ve kolluk görevlileri hakkında ‘işkence, kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Baro’dan yapılan açıklama şunlar söylendi: “Batman M tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda başlatılan eylem ve sonrasında yaşandığı iddia edilen hak ihlalleri ve kötü muamele ile ilgili Batman Barosu Avukat Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezi olarak yaptığımız çalışma tamamlanmış ve elde edilen bilgiler rapor haline getirilerek Baro Başkanlığına ve halkımızın bilgisine sunulmuştur.
Ayrıca Diyarbakır Barosu İnsan Hakları Komisyonu da aynı konuda bilgi almak üzere gerekli görüşmelerde bulunmuştur. İddialar doğrultusunda, idari personel ile kolluk görevlileri hakkında ‘işkence ve kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için merkezimizce Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok