KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
Batman genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yürütülen karla mücadele çalışmalarında bugüne kadar 105 ton tuz ve kum karışımı kullanıldığı bildirildi
Valilikten çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, Batman genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle İl Özel İdaresi ekiplerinin, sorumluluk alanlarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.
Ulaşımın aksamaması amacıyla yürütülen çalışmalarda bugüne kadar toplam 105 ton tuz ve kum karışımı yollara serildiği aktarıldı.
Çalışmalar kapsamında 150 personel ile 91 araç ve iş makinesi, Batman merkez ile 5 ilçede eş zamanlı olarak görev yaptığı ifade edilen açıklamada, İl Özel İdaresi ekiplerinin, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki ana arterlerde yürütülen çalışmalara da destek sağladığı vurgulandı.
Karla mücadele çalışmaları sonucunda çok sayıda köy ve mezra yolu ulaşıma açılırken, kapalı olan güzergâhlarda yol açma ve tuzlama çalışmalarının ise devam ettiği bildirildi.
a
Özellikle yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle ekiplerin, merkez ve ilçelere bağlı kırsal bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştırdığı belirtildi.
Sahada görev yapan ekipler; Merkez ilçede 38, Sason’da 28, Kozluk’ta 24, Beşiri’de 20, Hasankeyf’te 15 ve Gercüş’te 25 personel olmak üzere 6 ayrı ekip halinde çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.
Öte yandan hasta, yolda kalan vatandaşlar ile acil durum bulunan noktalara tuzlama ve yol açma çalışmaları öncelikli olarak gerçekleştirilirken, ekiplerin olumsuz hava koşullarına karşı 7/24 esasına göre görev yaptığı kaydedildi.

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 02BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 03Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 04EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 05BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 06HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 07“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 08“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 09BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 10BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 11BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 12BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 13CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 1418 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 15“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”




Henüz Yorum yok