KIRADAĞI MESİRE ALANI YENİLENDİ
Batman İl Özel İdaresi tarafından 500 dönüm alanda kurulan Kıra Dağı Mesire Alanı (KIRAMES), yenilenen sosyal donatıları ve doğayla iç içe atmosferiyle 2025 yaz sezonuna hazır hale getirildi.
Batman’ın önemli sosyal yaşam alanlarından biri haline gelen Kıra Dağı Mesire Alanı (KIRAMES), 2025 yaz sezonuna yenilenen yüzü ve genişletilmiş alanıyla kapılarını açtı.
İl Özel İdaresi tarafından 2018 yılında 500 dönümlük bir arazi üzerinde kurulan mesire alanı, Vali Ekrem Canalp’in talimatlarıyla yapılan yeni düzenlemelerle daha donanımlı bir yapıya kavuşturuldu. Vatandaşların doğayla iç içe huzurlu ve keyifli zaman geçirmesi amacıyla yapılan yeni sosyal ve sportif donatılar arasında lavanta bahçeleri, çocuk oyun alanları, amfi tiyatro, kameriyeler, hamak alanları, barbekü ve piknik masaları, spor kompleksleri, mescit, çeşmeler, lavabolar ve geniş araç park alanları bulunuyor. Yeni alanlarda yapılan çevre dostu düzenlemelerle mesire alanının günlük ziyaretçi kapasitesinde önemli bir artış bekleniyor. Doğal yapısı korunarak geliştirilen alan, hem şehir merkezine yakınlığı hem de sunduğu olanaklarla ailelerin hafta sonları için ilk tercihleri arasında yer alıyor.
KENTİN CAZİBE MERKEZLERİNDEN BİRİ
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sayın Valimiz Ekrem Canalp’in talimatıyla gerçekleştirdiğimiz yeni düzenlemelerle, vatandaşlarımızın şehirden uzaklaşmadan doğayla bütünleşebilecekleri, güvenli ve donanımlı sosyal alanlar oluşturmayı hedefledik. Kıra Dağı Mesire Alanını Batman’ın gözde cazibe merkezlerinden biri haline getirmek istiyoruz.” Kıra Dağı Mesire Alanı, 2025 sezonu boyunca doğa severleri ve aileleri huzurlu bir ortamda ağırlamaya devam edecek.


Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 03TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 04İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI
- 05BATMAN’DAN DİREKT ŞEVVAL UMRESİ UÇUŞU
- 06Şansi, Beşiri’de Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu
- 07Bayram Öncesi Berber ve Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak
- 08VALİ CANALP’A 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
- 09VALİ CANALP, HASANKEYF’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 10BATMAN’DA DEVLET TİYATROSU RÜZGÂRI ESTİ
- 11FIRIN VE LOKANTALARA SIKI TAKİP
- 12BAYRAM ÖNCESİ SÜRPRİZ KARAR
- 13SON SEFER SAATİ 1 SAAT UZATILDI
- 14Şah-Mar Marketler Grubu’nun İftar Programına yoğun katılım
- 15Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek




Henüz Yorum yok