“PARKLARIMIZI GÜVENLİ PARKLAR HALİNE GETİRECEĞİZ”
“PARKLARIMIZI GÜVENLİ PARKLAR HALİNE GETİRECEĞİZ”
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, proje lansman programında açıkladığı projelerden ‘Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar’ projesinin ayrıntılarını paylaştı. Ramanlı, projelerini 'Modern Projelerimiz' başlığıyla tek tek açıklamaya devam ediyor.
Ramanlı, sosyal medya hesabından, “Parklarımız ve bahçelerimiz, çetelerin cirit atıp çocuklarımızı kandırdığı yerler değil, ailelerimizin huzur ve neşe yuvası olacak. Hem yeşil alanları arttıracağız hem de mevcut yeşil alanlarda ailelerin huzurla dinlenebilmesini sağlayacağız. Batman'ın huzur ve esenlik şehrine dönüşmesi #HÜDAPARlaOlur” notuyla ‘Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar’ projesi ile ilgili videolu mesaj paylaştı.
“Parkları insanımızın kullanımına uygun hale getireceğiz”
Park, bahçeler ve yeşil alanların oluşturulmasında bir irade olduğunu belirten Ramanlı, “Aslında belli bir zamandan beri park, bahçeler ve yeşil alanların oluşturulmasında bir irade var. Mesele sadece parkların ve yeşil alanların sayısını artırmak değil elbette. Evet artıracağız ama bunları insanımızın kullanımına uygun hale gelmesi gerekiyor. Pek çok parkımız bugün maalesef gayri meşru çetelerin, torbacıların meskeni haline gelmiştir” dedi.
“Parklarımızı sosyal tesislerle donatacağız”
Parkların aileler için güvenli olmadığına dikkat çeken Ramanlı, “Parkları imar eden belediye, bakımını üstlenen belediye, ama orayı kullanan suç çeteleri ve torbacılar. İnsanlarımız oraya gidemiyor. Çünkü güvenliğini belediye sağlamıyor. Parklarımızın güvenliğini biz sağlayacağız. Bugün İstiklal parkını biliyorsunuz yeni açıldı. İnsanlarımız o kadar nefes alacak bir yere muhtaç ki, o kadar hasret kalmış ki; hava güzel olsun orası hınca hınç doluyor. İstiklal parkının alanını Batman Çayı boyunca suyun iki yakasında inşallah genişleteceğiz. Buna gücümüz var, buna imkânımız var inşallah bu iradeyi de biz sergileyeceğiz. Parklarımızı güvenli parklar haline getireceğiz. Parklarımızı hem sosyal tesislerle donatacağız hem insanlarımızın ibadet edebileceği cami ve mescitlerle buluşturacağız. İnsanımız gönül rahatlığıyla çocuklarıyla, aileleriyle bu parklarda rahat rahat vakit geçirebilsinler istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 03İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 04İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 05MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 06BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 07BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 08KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI
- 09MİNİKLER İÇİN 3 YENİ KURS
- 10KENT GENELİNDE YAĞIŞ SONRASI PIRIL PIRIL TEMİZLİK
- 11YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 12700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 13ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 14TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 15BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU




Henüz Yorum yok