“ARTIK YEREL KALMAYACAĞIZ, DÜNYAYA AÇILACAĞIZ”
NASIROĞLU “ARTIK YEREL KALMAYACAĞIZ, DÜNYAYA AÇILACAĞIZ”
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimlerinin en güçlü adayı ve eski dönem BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu Batman ekonomisi için öncelikli projesinin ihracat olduğunu söyledi. “Artık yerel kalmayacağız, dünyaya açılacağız” diyen Osman Nasıroğlu ve Herkes İçin BATSO grubunun ihracatı artırmaya yönelik birçok projesi var.
1) E-Ticaret ve E-İhracat Seferberliği
Ulusal ve uluslararası pazar ağı sağlamak amacıyla, ERP, pazaryeri entegrasyonları, satış artırma modülleri, çok kanallı müşteri deneyimi yöntemleri, mobil pazarlama, video reklam ve perakende trendleri konularında eğitim ve destek programları ile online kanallarla yerel ürünlerin yurt içi ve yurt dışı satışları desteklenecek.
2) Yurt Dışı ile Ticari İş Birliği İçin Girişim
Dış̧ Ticaret bilgilendirme seminerleri, üniversite iş birlikleri, İhracat Destek Ofisi, BATSO üyelerine ve çalışanlarına yabancı dil eğitimi gibi faaliyetlerle yurt dışı ticareti için zemin hazırlanacak. İhracatçı sayısının artırılması ve mevcut ihracatçıların bilgilendirilmesi amacı ile çalışacak olan ofis BATSO bünyesinde kurulacak. Farklı ülke iş adamlarını ve iş dünyasını bir araya getirmek, yeni iş birlikleri oluşturmak ve bu iş birlikleri neticesinde ticareti geliştirmek için organizasyonlar düzenlenecek.
3) UR-GE (Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme) Projesi
Bu proje kapsamında BATSO üyelerinin yurtdışına gitmeleri ve böylece pazar arayışı yapmaları sağlanacak.
4) İhracat ve Yeni Pazarlar
Liman ve pazarlara olan uzaklığımız göz önünde bulundurulduğunda sanayicilerimizin ulaşamadığı pazarlara lojistik desteği ve AR-GE çalışmaları planlanacak.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok