178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
Batman Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, çevre ve halk sağlığını tehdit eden tıbbi atıkların kontrolü konusunda etkin mücadelesini sürdürüyor.
Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliği kapsamında yürütülen çalışmalar, yönetmelik esaslarına uygun olarak düzenli ve sistemli biçimde devam ediyor.
Batman’da bulunan kamu ve özel sağlık kuruluşlardaki tıbbi atıklar ve evsel atıklardan ayrı şekilde toplandığını ifade eden Belediye İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, atıkların sterilizasyon tesisine ulaştırılmasında büyük rol oynuyor.
2025 yılının ilk yarısında 178.555 kilogram tıbbi atığın alanında uzman personelce özel donanımlı araçlarla toplanarak bertaraf edildiğini kaydeden Batman Belediyesi “Belediyemiz koordinesinde, yüklenici firma aracılığıyla yürütülmekte olup; toplanan atıkların miktarı titizlikle kayıt altına alınmakta ve düzenli olarak raporlanmaktadır. Çevre ve insan sağlığına zarar vermemesi için atıkların tüm işlem süreçler titizlikle incelenmektedir. Halka daha sağlıklı bir çevre, gelecek nesillere temiz bir dünya bırakılması adına yürütülen çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz” ifadelerine yer verildi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 02BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 03BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 04BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 05CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0618 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 07“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 08YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 09KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 10BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 11MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 12EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 13OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 14PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU
- 15YAYA ÜST GEÇİDİ GÜÇLENDİRİLİYOR




Henüz Yorum yok