NASIROĞLU “ACI FELAKETİ UNUTMAMALI, DERS ÇIKARMALIYIZ”
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 2. yılında bir mesaj yayımladı.
Mesajında depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır dileyen AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu “Millet olarak kara gecelerimizden birini yaşadığımız ve acı kayıplar verdiğimiz depremin üzerinden iki yıl geçti. Yaşadığımız bu acı felaketin tekrarlanmamasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Bize düşen bu acı felaketi hiçbir zaman unutmamak ve millet olarak bundan ders çıkararak yapılarımızı daha sağlıklı bir şekilde inşa etmektir” dedi.
Depremin ardından ülkeyi yasa boğan olayda sosyal dayanışmanın ve birlikteliğin en güzel örneğini milletçe sergilediklerini vurgulayan Milletvekili Nasıroğlu “Hükümetimiz depremin ilk anından itibaren tüm imkanlarıyla bölgeyi ayağa kaldırmak için var gücüyle çalıştı. Deprem bölgesinde konut inşası, altyapı onarımı ve ekonomik destekler gibi çeşitli adımlarla yaraları sarmaya çalıştı. Deprem bölgemiz için şimdiye kadar 2,6 trilyon lirayı aşan yatırım yaptık. Yani 75 milyar dolar civarında bir kaynağı buraya tahsis ettik. Hükümetimiz asrın inşası adını verdiği mücadelede yalnızca yıkılan şehirleri değil, umutlarımızı ve geleceğimizi de yeniden ayağa kaldırıyor. Geçmişte olduğu gibi her zaman tüm zorlukları birbirimize kenetlenerek aştık ve aşmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle yad ediyor; ailelerine ve milletimize sabır diliyorum. Böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0128 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 02Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı
- 03KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
- 04Üniversitedeki kadro iptali Ankara gündeminde
- 05BİR DAMLA KAN, BİR ÖMÜR UMUT
- 06KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 07ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 08“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 09CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 10BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 11BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 12İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 13BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 14VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 15Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi




Henüz Yorum yok