STK’lar amiraller hakkında suç duyurusunda bulundu
Batman Adliyesi önünde bir araya gelen sivil toplum temsilcileri, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) öncülüğünde yapmış oldukları basın açıklamasından sonra ellerindeki dilekçelerle Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundular.
Basın açıklamasını okuyan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Alattin İraz, Türkiye’nin kurulmuş olduğu günden bu zamana kadar harici ve dahili birçok düşmanla mücadele ettiğini, hiçbir tehdide boyun eğmediğini ve zulme karşı sessiz kalmadığını söyledi.
Türkiye’nin bugün de yapılan her zulmün ve zalimin karşısında dimdik yer aldığını vurgulayan İraz, “Türkiye’nin hedeflerini engellemek adına yarasalar gibi bir gece vakti ortaya çıkan bir güruh Montrö sözleşmesini bahane ederek geçmişteki vesayet özlemini tehtidvari bir bildiri ile toplumlunuzun dikkati çekilmiştir. Bu bildiri milletimizi son derece rahatsız etmiştir. Şunu açıkça belirtmek isteriz ki güven ve istikrarımızı hedef alan vesayet hevesinin beslediği çürümüş zihniyet, Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik kurumlarına, devlet sistemine ve seçilmiş temsilcilerine yönelik hadsizlikleri, sözde ‘kaos ortamı’ tehdidi altında dile getirmeleri, hiçbir zeminde kabul edilmeyecektir.” dedi.
Darbe imalı bildiriyi kınadıklarını belirten İraz, “Ülkemizin siyaset tarihine yakışmayan ve her biri birer demokratik utanç abidesi olan darbeci zihniyet artık bu necip milletin ve önceki kuşakların hatıralarında bir utanç olarak gömülü kalacaktır. Kendini milletin iradesinden üstün gören bu şahısların hak ettikleri cezayı almaları için yargımızı göreve davet ediyor, vesayetçi zihniyet ile yapılan ve halkın iradesine dil uzatan darbe imalı bu bildiriyi şiddetle kınıyoruz. Gereğinin ziyadesiyle yapılacağına olan inancımız tamdır.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok