BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KURSLAR
Batman Belediyesi, kültür ve sanat faaliyetlerine verdiği desteği sürdürerek, 8 farklı alanda tamamen ücretsiz kurslar düzenliyor.
Sanatın farklı dallarına ilgi duyan her yaştan vatandaşa hitap eden bu kurslar, hem sanatsal yetenekleri geliştirmeyi hem de bireylerin kültürel gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Kurs Programı ve İçerikleri: Resim: Temel çizim tekniklerinden, farklı boyama stillerine kadar geniş bir yelpazede eğitim verilecek.
Piyano: Müzik teorisi ve enstrüman hakimiyeti üzerine odaklanan dersler, hem başlangıç seviyesindekiler hem de temel bilgisi olanlar için uygun.
Tiyatro: Sahne sanatlarına ilgi duyanlar için temel oyunculuk, diksiyon ve sahne duruşu gibi konularda eğitimler sunulacak.
Ebru: Geleneksel Türk süsleme sanatlarından biri olan ebru, su üzerinde renklerin büyülü dansını öğrenmek isteyenleri bekliyor.
Keman: Batı müziğinin zarif enstrümanlarından biri olan keman için temel eğitimler verilecek.
Bağlama: Türk Halk Müziği’nin vazgeçilmez enstrümanı bağlama için hem teorik hem de pratik dersler planlanıyor.
Gitar: Akustik ve klasik gitar teknikleri üzerine dersler, öğrencilere temel akor bilgisi ve şarkı çalma yeteneği kazandıracak.
Sanat Terapisi: Sanatın iyileştirici gücünden faydalanarak, bireylerin duygusal ve zihinsel gelişimlerini desteklemeye yönelik atölyeler düzenlenecek.
Başvuru Süreci: Kurslara katılmak isteyenler, 15 Eylül – 25 Eylül tarihleri arasında Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’ne şahsen başvuruda bulunabilirler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN’DA EKONOMİDE VİTES YÜKSELTTİ
- 02ÇİÇEK’TEN PETROL-İŞ’E ZİYARET
- 03PWK YÖNETİMİNDEN YEREL DERNEKLERE ZİYARET
- 04Mavi-Yeşil Batman Projesi’nin ikinci etabı için çalışmalar başladı
- 05Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman’a geliyor
- 06“YENİLENME VE TAZELENME SÜRECİ DEVAM EDİYOR”
- 07KASIM’DA 63 BİN YOLCU UÇTU
- 08BAŞKAN DİREK, “BİZ EKMEĞİMİZİ BÜYÜTMENİN DERDİNDEYİZ”
- 09DİKA ARALIK AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ŞIRNAK’TA YAPILDI
- 10“Küçük Sanayi Siteleri kuracağız”
- 11SAĞLIK EMEKÇİLERİNDEN “TÜKENİYORUZ” AÇIKLAMASI
- 12ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYONLARDA 17 KİŞİ YAKALANDI
- 13AK PARTİ BEŞİRİ TEŞKİLATINDA TOPLU İSTİFA
- 14BESO’DAN ESNAFA İNDİRİM ANLAŞMASI
- 15“Asgari ücrette devlet payı şart”




Henüz Yorum yok