“BAĞIMLILIKLARLA ETKİN MÜCADELEMİZ BAŞLADI”
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, kurum olarak, Bağımlılıklarla etkin mücadelelerinin başladığını söyledi.
Mücadeleye kendi bünyelerinde görev yapan 382 personellerini eğitmekle başladıklarını belirten Özperk, herkesin bu konuda duyarlı olmasını istedi.
“EĞİTİM 3 GÜN SÜRDÜ”
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, merkez ve ilçelerde görev yapan tüm personellerine 3 gün süren ‘Bağımlılıklarla mücadele ve farkındalık’ eğitimlerini bitirdi. 07-08-09 Ekim 2020 tarihleri arasında maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde saat 16.00 ile 17.00 saatleri arasında Seyit Bilal Erkek Yurdu Konferans salonunda gerçekleşen eğitimler, Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında görevli Psikolog Ömer Işık ve Sosyal Çalışmacı Polat Yıldız tarafından verildi. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim, Kültür ve Sosyal Faaliyetler Şubesi Müdür Vekili Celal Altun, merkez ve ilçelerle birlikte 382 personelin ‘Bağımlılıklarla Mücadele ve Farkındalık’ eğitiminden faydalandığını belirterek, devamının geleceğini ifade etti.
“BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEMİZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”
Batman genelinde bağımlılıklarla mücadelede etkin rol almak için büyük çaba sarf edeceklerini belirten Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk: “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun dediği gibi, gençlerimizi bağımlılığın hiçbir türüne teslim etmeyeceğiz, buda kırmızı çizgimiz olacaktır. Gençlerimizin bağımlılıklardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması konusunda etkin mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Gençlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Gençlerimiz, yalnız olmadıklarını ve olmayacaklarını bilsinler. Biz her zaman onların yanındayız. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün imkânlarımızla gençlerimizin yanındayız, onlarla kol kolayız. Ailelerde, çocuklarına sevgilerini, ilgilerini göstermekte cömert olsunlar. Gençlerde ailelerinden uzaklaşmasın ve ailenizle aranıza duvarlar örmeyin. Kimlerle arkadaşlık ettiğinize lütfen dikkat edin. Bütün sıkıntıları birbirimizi severek, gözeterek, aramızda iyiliği, dayanışmayı, paylaşımı yaygınlaştırarak aşabiliriz.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 02BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 03HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 04MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 05KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 06HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 07BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 08BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 09CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 10KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 11EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 12BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 13FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 14BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 15TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”




Henüz Yorum yok