“Yatırım programı arasına 608 derslik de alındı”
2018 Yılı Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Muzaffer Özkan ve ilgili kurumların teknik personeli katıldı.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personelleri tarafından ilde yürütülen eğitim yatırımları hakkında yapılan sunumla başlayan toplantı, yapımı devam eden ve planlanan eğitim yatırımlarına ilişkin ilgili kurumların yürüteceği çalışmalar ele alındı.
Merkez ve bağlı ilçelerde yapılmakta olan eğitim yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Deniz, ilde 2018 yılı yatırım programına 608 dersliğin de alındığını belirterek, şu anda 502 adat derslik, 4 adet lojman, 9 adet atölye, 3 adet spor salonu ve 700 kişilik öğrenci pansiyonuna ait inşaat çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti.
İnşaat çalışmaları devam eden eğitim yatırımlarının 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için ilgili kurumların koordineli bir şekilde çalışmalarını isteyen Deniz, yürütülen projelerin eksiksiz bir şekilde tamamlanması konusunda ilgili kurumlara talimat verdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 02ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU
- 03Şansi: Batman’da 3 Bin 810 Aile İçin Kura Günü 7 Ocak
- 04KÖY YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 05Başkan Kaplan’dan İş Yeri Mülkiyet Sahiplerine Çağrı. Yeni Yılda Kira Artışları Makul Düzeyde Yapılsın.
- 06KENT GENELİNDE BUZ SARKITLARINA MÜDAHALE
- 07ZİNCİRLER SAHNEDE KIRILACAK
- 08KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 09HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 10KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 11Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 12KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 13BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI
- 14BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ, “ESNAF DESTEKLENMELİDİR”
- 15KONUTTA BATMAN KURA TARİHİ BELLİ OLDU




Henüz Yorum yok