Batman'da 5 hırsızlık şüphelisi yakalandı
Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte farklı tarihlerde ev ve cep telefonu hırsızlığı yaptığı belirtilen 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Açıklamada, Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunan bir halı sahadan 2 adet, Kültür Mahallesi'nde bulunan bir kafeden bir adet, Ziya Gökalp Mahallesi'nde otomobilden bir adet ile Kültür Mahallesi'nde park halinde bulunan otomobilden bir adet cep telefonu çalınması olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüphelinin yakalanarak, adli makamlara sevk edildiği belirtildi.
Barış Bulvarı'nda bulunan bir ikametten hırsızlığa teşebbüs eden biri yaşı küçük olmak üzere 2 şüphelinin yakalanarak, hakkında adli işlem tesis edildiğinin kaydedildiği açıklamada, şöyle denildi:
"Ziya Gökalp Mahallesi'nde park halinde bulunan bir otomobilden bin Türk Lirası'nın çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs hırsızlık büro amirliği görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alınmış, şüpheli şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. Cudi Mahallesi'nde park halinde bulunan bir otomobilden bir adet cep telefonunun çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli hırsızlık büro amirliği ekiplerimizce yakalanmış, şahıs, hakkında tesis edilen işlemin ardından adli makamlara sevk edilmiştir."
Kumar oynatan iş yeri mühürlendi
Ayrıca, yapılan denetimlerde, umuma açık bir iş yerinin kumar oynanması sebebiyle mühürlendiğinin ifade edildiği açıklamada, yapılan operasyon neticesinde; bir adet tombala makinası, bir adet televizyon, bir adet kamera ile kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemelerin muhafaza altına alındığı belirtildi.
Kumar oynayan 18 kişiye de toplam 4 bin 86 TL idari para cezası uygulandığı, iş yeri ve sahibi hakkında adli/idari işlem başlatıldığı bildirildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”
- 02Cezaevlerinde yaşam koşulları tartışma yarattı
- 03KAPLAN, ''ESNAF İÇİN KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRECEĞİZ''
- 04SÖMESTR TATİLİNDE MİNİKLER TİYATRO İLE BULUŞACAK
- 05Nasıroğlu, Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda Batman’ın Önceliklerini Masaya Yatırdı
- 06Mor Kiryakus Manastırı’nda Uygulamalı İnceleme
- 07TAYBET İNAN’IN FAİLLERİ BATMAN’DA SORULDU
- 08Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 09Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 10ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 11Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 12Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 13Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 14“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 15HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI




Henüz Yorum yok