Damar tümörüne yakalanan çocuk için kampanya başlatıldı
Batman’ın Korik Mahallesi’nde ikamet eden Bitmiş ailesinin 14 yaşındaki çocukları Sedat Bitmiş, halk arasında "damar tümörü" olarak bilinen “Sturge Weber Sendromu Tip 2” hastalığına karşı yıllardır mücadele veriyor. Ölümcül etkileri olduğu belirtilen hastalığın tedavisi için ise 125 bin TL gerekiyor.
İLKHA aracılığıyla yetkililere ve hayırseverlere seslenen küçük Sedat, yaşıtları gibi gezip oynamak istediğini ve tedavi masraflarının karşılanmasını talep etmişti.
“Damar tümörüne yakalanan çocuğun yardım feryadı” başlığıyla İLKHA’nın gündeme getirdiği küçük Sedat için İl Sağlık Müdürlüğü “Bu sese kulak verelim” çağrısıyla yardım kampanyası başlattı.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, “Doğuştan Sturge Weber Sendromu pençesindeki Batmanlı Sedat Bitmiş, 8 yıldır yaşam mücadelesi veriyor. Tedavi maliyetinin yaklaşık 125 bin Türk Lirasını bulması nedeniyle tedavi masraflarını karşılamak amacıyla Valiliğimizin izni ile yardım kampanyası başlatılmıştır.” dedi.
Bodakçi açıklamasının devamında, tüm hayırsever iş adamı ve vatandaşları Sedat’ın yaşam çığlığına kulak vermeye davet ettiklerini belirtti.
Bodakçi, yardım yamak isteyenlerin aşağıda belirtilen hesap numarasına yardım yapılabileceğini kaydetti.
Hesap numarası:
Şube: 557, Batman Şubesi
Kullanıcı kodu: ZB92176
Şube kodu: 557
İBAN: TR800001000557813111805001
Hesap No: 81311180 5001
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok