TANRISEVEN’E PRESTİJLİ ÖDÜL
TANRISEVEN’E PRESTİJLİ ÖDÜL
Giresun Vali Yardımcısı Hemşehrimiz Dr. Hasan Tanrıseven’e insanların hayatını kolaylaştırmaya yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı Sosyal Eylem Ödülü verildi.
British Council tarafından, Ülkelerinde fark yaratan başarılara imza atan kişilere verilen ‘Mezun Ödülü’ne sosyal eylem alanında bu yıl Dr. Hasan Tanrıseven uygun görüldü. Sosyal Eylem ödülü, toplumda olumlu yönde sosyal değişimin oluşmasına ve insanların yaşamlarının iyileşmesine ciddi ölçüde katkı sağlayan kişilere veriliyor.
“İNSANLARIN YAŞAMININ İYİLEŞMESİNE CİDDİ KATKI SAĞLADI”
British Council’den yapılan açıklamada “Study UK Mezun Ödüllerinin, Birleşik Krallık’taki yükseköğrenim deneyimini; içinde yaşadığı toplumun, mesleklerinin ve ülkelerinin yararı için kullanan alanında öncü kişilere verildiği kaydedildi. Dünyada yüzün üzerinde ülkede faaliyet gösteren, Türkiye’de kamu kuruluşları ile de ortak çalışmalar gerçekleştiren saygın uluslararası eğitim kuruluşunca, Sosyal Eylem Ödülü Türkiye Birinciliğine Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven’in layık görüldü” dedi.
ALANYA, TİRE VE GİRESUN’DA ÇOK SAYIDA PROJEYE İMZA ATTI
İngiltere’de Lancaster Üniversitesinde bir yıl araştırma yaptıktan sonra Alanya Kaymakamlığına atanan Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’da turizm, yükseköğretim, tarım ve spor alanında başarılı çalışmalar yaptı. Alanya nüfusunun yüzde onunu oluşturan yerleşik yabancıların sorunları ile de yakından ilgilenen Tanrıseven, daha sonra atandığı Tire Kaymakamlığı ve Giresun Vali Yardımcılığı görevlerinde de insanların hayatlarını kolaylaştıran çok sayıda sosyal proje ve faaliyet gerçekleştirdi.
ÖDÜLLÜ MÜLKİ AMİR
Dr. Hasan Tanrıseven daha önce de Diyarbakır’da görev yaparken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan olduğu dönemde Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığınca İnsan Hakları Ödülüne layık görülmüş, kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalarından dolayı da Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker tarafından takdirname ile ödüllendirilmişti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok