EKMEN "EKONOMİ İYİYE GİTMİYOR"
Ekmen: “Ekonomide işler iyi gitmiyor”
Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen beraberinde Batman il başkanı Av. Melik Müjdeci’yle birlikte Batman’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.
İktidarın 110 gününü ve Batman’daki sorun ve aksaklıkları değerlendiren Ekmen ekonomide işlerin iyiye gitmediğini dövizin artışının durdurulmadığını, faizlerin arttığını ve enflasyonunun her geçen gün arttığını belirtti.
BATMAN’IN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRDİ
Batman’ın sevilen eski vekillerinden olan Ekmen’e Genel merkez 6. bölge olan Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinin sorumluluğu verilirken, Ekmen illeri dolaşarak STK’larla ve basın mensuplarıyla bir araya geliyor. Toplantıda konuşan Ekmen zamların halen ülkenin en önemli sorunu olduğunu, emekli ve memura yeterli zam verilmediği, Mısır üreticisinin mağdur edildiğini ve Buğday üreticisinin de memnun olmadığını belirtti. Ekmen konuşmasında Batman’da uçak sefer sayısının artırılmasını, Ankara, İstanbul seferlerinin artması, uçak bilet fiyatlarının Batman için yüksek olduğunu belirtti. Batman Ankara, İstanbul’a her gün düzenli sefer, Antalya ve İzmir’e ise haftalıkta olsa sefer düzenlenmesi çağrısı yaptı.

6 İLİN SORUMLULUĞU EKMEN’DE
Batman’da STK ziyaretlerine de ağırlık veren Ekmen “Memur ve işçi alımlarında mülakat kaldırılmalı, Türkiye ekonomide bir uçurumun kenarında. Bir an önce ciddi önlemler almalı, zam furyası ortadan kalkmalı. Vatandaş artık geçinemiyor. Maalesef bu ekonomik verilerle enflasyonun düşmesi çok zor görünüyor. Batman’da giriş çevre yollarının durumu ortada. Halen yol ihalesini kazanan firmalar şantiyelerini kuramadı, Batman Siirt, Diyarbakır ve Mardin yollarında bir an önce duble yol çalışması başlamalı”.”dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok