KUR'AN NESLİ PLATFORMU'NDAN TEŞEKKÜR
ur'an Nesli Platformu’ndan teşekkür
Tarihin her devrinde hak batıl mücadelesi var olmuş ve kıyamete kadar da var olacaktır. Ahirzamanda, bu mücadelenin hak cephesinde yer almayı bizlere nasib eden Allah'a sonsuz hamd-u senalar olsun.
Bugün bu mücadelenin yeni bir halkasına hep birlikte şahitlik ettik. İsveç'te yüce kitabımıza yönelik gerçekleştirilen menfur eyleme karşı Batman'da topyekün ayaktaydık. Bugün bir kez daha gördük ki bu millet Kur'an'a aşık. Bir kez daha anladık ki söz konusu Kur'an olunca gerisi teferruattır. Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle meydanda toplanan onbinlerce Kur'an aşığı sadece İsveç'e değil, tüm dünyaya Kur' an'ın sönmez ve söndürülemez bir güneş olduğunu haykırdı.
Kur'an Nesli Platformu olarak; Allah'ın davasını dert edinen, böylesi bir maksat için çaba sarfeden, kutsalına hakareti kabul etmeyip meydanlara koşan aziz milletimize şükranlarımızı sunuyor, bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun diyoruz.
Şüphesiz Allah için bir araya gelerek meydanları doldurmak güzel, tekbir sesleriyle dosta güven, küfre korku salmak güzeldir. Ancak unutulmamalıdır ki bütün bunların ötesinde yapılması gereken en önemli şey, Kur'an'a her yönüyle sahip çıkmaktır. Bunun için Kur'an'ı okumalı, okutmalı, anlamak ve mesajını tüm dünyaya ulaştırmak için çok daha fazla gayret etmeliyiz.
Yüce Rabbimizden niyazımız odur ki; bizleri aziz İslam'ın yılmaz bekçileri kılsın ve o şerefli Kur'an'ı rehber edinerek hayatını istikamet üzere ihya eden kullarından eylesin.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok