MÜSİAD BATMAN BURSA (GİK) TOPLANTISINDA
MÜSİAD BATMAN, 104. GİK TOPLANTISINDAYDI
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde 104. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı yapıldı. ‘Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayiinde Yeşil Dönüşüm’ konulu 104. Genel idare kurulu toplantısına MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İraz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde 104. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı yapıldı. ‘Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayiinde Yeşil Dönüşüm’ konulu 104. Genel idare kurulu toplantısına MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İraz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Şube Başkanı İraz, 104. Genel İdare Kurulu Toplantısında görüşülen güncel ekonomik gelişmelerin yanında Otomotiv Sektöründeki gelişmelerle ve Yeşil Dönüşüm ile ilgili fikirlerini paylaşarak sektörün geleceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Aladdin İraz; “Dünya ticareti, yeni bir döneme hızlı bir giriş yapıyor. İçlerinde ülkemizin de bulunduğu gelişmiş ülkeler, enerjide petrol ve türevi ürünlerin kullanımını kademeli olarak sona erdirmek ve karbon salımını sıfır düzeyine indirmek için sanayide devrimsel bir “yeşil dönüşüm” başlattılar “Salınan zararlı gazların, aşırı betonlaşmanın, tarım alanlarının daralmasının, temiz su kaynaklarının azalmasının ve daha birçok çevresel problem, tüm dünyada olduğu gibi bizim de gündemimizdedir. Korumakla yükümlü olduğumuz bu güzel gezegenimizin kıymetini idrak ederek gelecek nesillere karşı borçlu olduğumuzu unutmamalıyız” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 02Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 03Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 04Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 05“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 06HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
- 07Batman Emek ve Demokrasi Platformu 2026 bütçesine tepki gösterdi
- 08Kozluk’a yeni Dahiliye Uzmanı atandı
- 09UYANIK: “ESNAF SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYOR”
- 10Yetimler Vakfı, Afrika'daki Mazlumlar İçin Destek Çağrısında Bulundu
- 11Batman Nüfus İl Müdürlüğü’nden Personeline Önemli Promosyon Anlaşması
- 12ISMARLAMA GİYİM HÂLÂ GÖZDE
- 13YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ
- 14BATMAN BASINI; ''GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR''
- 15Hasankeyf’te zeytin devrimi




Henüz Yorum yok