REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN
Gaziantep’te Atletizm Federasyonu ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen 7. Gazi Yarı Maratonu, bu yıl tarihin en yüksek katılımıyla gerçekleşti.
28 ülkeden ve Türkiye’nin 53 şehrinden gelen 1498 atlet, 21K ve 10K kategorilerinde podyum mücadelesi verdi. Start komutunu protokol üyeleriyle birlikte veren isimler arasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Federasyon Başkanı Dr. Ahmet Karadağ da yer aldı.
ALTIN KIZ RUKEN’DEN DUBLE ZAFER
21 kilometrelik yarı maratonda piste çıkan TPAO Batman Petrolspor’un yıldız atleti Ruken Tek, rakiplerine adeta nefes aldırmadı. Altın kız lakaplı milli atlet, sadece bitiş çizgisini ilk gören isim olmakla kalmadı, aynı zamanda parkur rekorunu 1:12:02’lik derecesiyle tarihe gömdü. Tribünleri dolduran seyirciler, Ruken’in bitiş anını ayakta alkışladı.
BAŞKAN MURAT KARATAŞ’TAN TEBRİK MESAJI
TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Murat Karataş, yarış sonrası yaptığı açıklamada “Ruken Tek’in bu üst düzey performansı sadece kulübümüz için değil, Türk atletizmi için de gurur vericidir. Sporcumuzun hem şampiyonluğu hem de parkur rekorunu kırması tesadüf değil; disiplinli çalışmanın ve inancın bir sonucudur. Kendisiyle büyük gurur duyuyoruz. Başta atletizm branşı olmak üzere teknik heyeti kutluyorum. Portekiz de düzenlenecek olan Avrupa Kros şampiyonasında milli takım forması ile piste çıkacak olan sporcumuzun aynı ivmeyle başarılarını sürdüreceğine yürekten inanıyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok