BAB-GED’ MÜSİAD’I ZİYARET ETTİ
BAB-GED’den MÜSİAD’a ziyaret
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan ve üyeleri, MÜSİAD Batman Şubesi’ni ziyaret etti.
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bulut Kutlu, Mehmet Salih Seyhan ve Ekrem Turğut’tan oluşan BAB-GED yönetimi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir’e ziyarette bulundu.
Ziyarette Batman, Batman basını ve iş dünyasının sorunları ve durumu ele alınarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Başkan Özdemir, Batman ekonomisi, iş dünyasına yönelik çalışmaları ve sel felaketi sırasında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Sel bölgesi ve köylerde 600 öğrenciye bot ve mont yardımında bulunduk. Ancak son zamanlarda yaşananlardan dolayı bir türlü asıl gündemimize ve yapacağız projelere odaklanamıyoruz. Göreve geldikten kısa süre sonra ülke olarak deprem felaketiyle sarsıldık. Ardından seçim gündemi geldi. Şimdi de Batman’da yaşanan sel afeti ve Gazze’de yaşanana katliamlardan dolayı başka gündeme odaklanamıyoruz.” diye konuştu.
Özdemir konuşmasının devamında basının önemine değinerek, basına sorunların tespiti ve çözüm yolları konusunda yapılacaklar ile ilgili kurumlara yol gösterme ve eksiklikleri gösterme açısından önemli görevler düştüğünü söyledi.
Özdemir ayrıca, Batman’da en büyük sorununun gençliğin ve neslin yozlaşması olduğunu ve öncelikli olarak tüm STK’lar ve basının bu konuda çalışma yapması gerektiğin söyledi. Özdemir devamla, “Batman’da işsizlikten ziyade iş beğenmeme sorunu var. Sanayici ve işadamları olarak çalıştıracak eleman bulamıyoruz. Kimse çalışmak istemiyor veya çalışmaya ihtiyaç duymuyorlar.” İfadelerini kullandı.
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkan Demir de derneğin kuruluşu ve derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Batman’ın sorunlarına karşı duyarlı olduklarını belirten Demir, “Bahsi geçen sorunları haber ve köşe yazıları ile daha önce gündeme getirdik. Batman’ın sorunlarını çözme noktasında kurumlara yol gösterme anlamında gündeme getirmeye devam edeceğiz. Batman ve Batman basının sorunu ile ilgili olarak katkı sunanlara ve çözüm için adım atanlara dernek olarak destek olacağız.” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok