ARSLAN "BASIN ÇALIŞANLARI DESTEKLENMELİ"
“Medya çalışanlarına destek verilmeli”
Batman Basın Konseyi yönetim kurulu, Başkanı Ercan Arslan imzasıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tüm çalışanların gününü kutladı ve sektörel bazlı konulara dikkat çekti.
.jpg)
Medya sektörünün, dünyada ve ülkede yaşanan ekonomik sorunlardan en ağır şekilde etkilendiğini belirten Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan, “Sektörün varlığını sürdürebilmesi için ham madde girdilerinden kaynaklanan darboğazın aşılması için çalışmalar yapılmasını bekliyoruz. Devlet mutlaka medya çalışanlarına karşılıksız destek vermelidir. Kaynakları daralan yerel medya deyim yerindeyse artık yoğun bakımda. Basın sektörü, buna rağmen çalışmalarına ve mücadelelerine kararlılıkla devam ediyor. Gazeteciliği meslek edinmiş fikir işçilerinin sorunlarının çözümüne her alanda katkı sunulmalıdır.
Batman’da son derece dinamik, etkin, ahlaki ve etik değerlere bağlı, seviyeli ve kaliteli bir medyanın bulunması bizler ve halkımız için önemlidir. Tüm halkımızın yaşadıkları yerde işini hakkı ile yapan yayın organlarına sahip çıkması ve destek olmaları gerekiyor. Basın emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, bu vesileyle tüm basın çalışanlarını en kalbi duygularımla selamlıyorum” diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok