Batmanlı esnaf sorunlarına çözüm bekliyor
Gündeme gelmesine rağmen Batman’ın çarpık kentleşme sorunu görüntü kirliliğiyle beraber halkı da mağdur etmeye devam ediyor.
Yıllardır çarpık kentleşme mağduru olan Meydan Mahallesi 1119’uncu sokaktaki esnaf, şehrin en işlek caddesi olan Gülistan Caddesine çıkan sokaklarının, kimi yapıların yanlış imarı sonucu daraldığını belirterek, yetkililerden bu sorunun giderilmesini bekliyor.
Sokağın köşe başında bulunan iki yapının, sokak girişine inşa edildiğini ifade eden esnaf, bu durumdan dolayı iş yapamaz hale geldiklerini belirterek, geçen sene mağduriyetlerinin giderilmesi için imza toplayıp belediyeye dilekçe verdiler. Geçen yıldan bu yana taleplerinin karşılanmadığını savunan esnaf, bir kez daha imza toplayıp mağduriyetlerinin giderilmesi için belediyeye dilekçe verdiler.
Tek isteklerinin mağduriyetlerinin giderilmesi olduğunu söyleyen esnaf, yaşanan sorundan dolayı iş yapamaz hale geldiklerini vurguladılar.
Daha önceki dilekçelerinin dikkate alınmadığını dile getiren sokak esnafından İslam Başaran, “Biz esnaflar olarak çarpık kentleşme mağduruyuz. Sokağımız Gülistan Caddesi’ne bağlanan tarafı, sokağın iki yanındaki dükkânlar tarafından işgal edilmiş. Bu yüzden sokağımız daraltılmış ve gözükmüyor. Bu durum biz esnafları ciddi manada mağdur etmektedir. Geçen sene bu sorunumuzu dile getirdik ve belediyeye bir dilekçe verdik ama ilgilenilmedi. Bu kez belediyenin yeni yönetimine dilekçe verdik. İsteğimiz bir an önce bu mağduriyetimizin giderilmesidir.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok