VALİ ŞAHİN, ARTAN FİYATLARA DİKKAT ÇEKTİ
Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, kamu hizmetlerinde yapılan işlerde artan maliyetler nedeniyle ilgili kurum yöneticilerini yatırım proje bedellerini ve bütçelerini buna göre ayarlanması konusunda uyarılarda bulundu.
Yatırım projeleri hakkında açıklama yapan Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin “16 kuruluşa ait 134 proje bulunmaktadır. Bu projelerin toplam proje tutarı 6 milyar 788 milyon 410 bin TL olup, bu projeler için önceki yıllar harcamaları da dahil olmak üzere 2022 yılı 2. Dönem itibariyle 1 milyar 592 milyon 999 bin TL harcama yapılmıştır. 2022 yılında ayrılan ödenek tutarı 1 milyar 668 milyon 007 bin TL’dir. Bu ödeneğin 539 milyon 813 bin TL’si harcanmıştır. Yapılan harcamaya göre proje genelinde nakdi gerçekleşme oranı % 27,74, fiziki gerçekleşme oranı ise % 26,74’tür” diye konuştu.
Projelerin genel durumuna değinen Vali Şahin; 16 kuruluşa ait toplam 134 projeden, 10 tanesinin tamamlandığını, 76 tanesinin devam etmekte olduğunu, 35 tanesinin ihale aşamasında olduğunu ve 13 tanesine ise henüz başlanılmadığını ifade etti. Konuşmasının sonunda projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür eden Şahin, yükselen emtia fiyatlarına dikkat çekerek, yatırım proje bedellerini ve bütçelerini buna göre ayarlanması konusunda yöneticilere uyarılarda bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 02CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 0328 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 04Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
- 06Üniversitedeki kadro iptali Ankara gündeminde
- 07BİR DAMLA KAN, BİR ÖMÜR UMUT
- 08KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 09ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 10“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 11CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 12BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 13BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 14İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 15BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ




Henüz Yorum yok