BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kent genelinde trafik kazalarını önlemeye yönelik yatay ve dikey işaretleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Dünyada yalnızca ikinci örneği bulunan ve Türkiye’de ilk kez Batman’da uygulanan ışıklı yaya geçitlerinin ardından, İçişleri Bakanlığı’nın yaya güvenliği genelgeleri doğrultusunda kent merkezindeki birçok noktada yaya geçidi çizgileri ile trafik işaret ve işaretlemeleri hız kesmeden yenileniyor.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in öngörüleri doğrultusunda sürdürülen çalışmalar ile trafik akışının artırılması, bekleme sürelerinin azaltılması ve egzoz emisyonlarının düşürülmesi hedefleniyor. Bu kapsamda özellikle Turgut Özal Bulvarı’nda trafik akışının istenen seviyeye ulaştığı ifade edildi.
Kent genelinde okul, hastane, resmi kurumlar ve yoğun yaya hareketliliğinin bulunduğu alanlarda güvenliği artırmak amacıyla yaya geçitleri, yönlendirme levhaları ve dikey işaretlemeler titizlikle yenileniyor.

Batman Belediyesi’nin mücavir alanında bugüne kadar yapılan çalışmalar şöyle; Dikey İşaretleme Levhası: 9.174, Yatay İşaretleme Uygulamaları: 1.966, Kasis Uygulaması: 908, Yeni Nesil Levha Montajı: 750 Batman Belediyesi, kent trafiğinin daha güvenli ve düzenli bir yapıya kavuşması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 02BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 03BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 04İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 05BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 06VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 07Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 08ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 09“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 10PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 11SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 12BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE
- 13Şehir İçi Trafikte Süper Mario Oyunu
- 14TPAO PETROLSPOR’DAN NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK
- 15BATMAN’DA “BARIŞ SÜRECİ” PANELİ




Henüz Yorum yok