"Devlet esnafı desteklemelidir"
24 Haziran’daki seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen HÜDA PAR'ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, beraberindeki heyetle Çarşı Mahallesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti.
Çarşıda tek tek gezdiği esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Gök’ün, esnaf ve halk tarafından sıcak ilgiyle karşılanması ise dikkatlerden kaçmadı.
Gök’e yaşadıkları sıkıntıları anlatan esnaf, ekonomideki dalgalanmalardan ötürü işlerinde durgunluğun olduğunu belirtti. Şu ana kadar seçilen hiçbir milletvekilinin kendilerini sormadığını ve sorunlarıyla ilgilenmediğini vurgulayan esnaf, Gök’ten büyük bir beklentilerinin olduğunu dile getirdi.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Gök, her fırsatta ziyaret ettikleri esnafın sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinlemeye devam ettiklerini söyledi.
Gök, “Milletvekili aday başvurumdan bu yana ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de yine bir kısım esnafımızı ziyaret ettik. Allah’a hamdolsun çok güzel bir teveccüh var. İnsanlar baraj problemimiz olmadığı için bağımsız aday olarak seçime girmemizin isabetli bir karar olduğunu dile getiriyorlar.” dedi.
“Devlet esnafı desteklemelidir”
Ziyaret ettiği esnafın sıkıntılarının hat safhada olduğunu aktaran Gök, “Esnaf Ramazan’ı yarıladıklarını fakat ona rağmen henüz bayram hareketliliğinin başlamadığını söyledi. Devlet vergi topladığı gibi aynı zamanda esnafa destek vermesin. Dönem dönem krizler oluyor. Şu anda döviz beklenenin çok üstünde yükselmiş durumda. Dolayısıyla bizim de neredeyse her şeyimiz dolara endekslenmiş durumda. Bu da ekonomimiz için bir dezavantajdır. Bununla birlikte esnafımız daha fazla sıkıntı görüyor. Dolayısıyla devlet bu konuda esnafı desteklemelidir.” diye konuştu.
“Halk verilen sözlerin yerine getirilmediğinden şikâyetçi”
Konuşmasının sonunda Gök, şunları söyledi: “Esnaf ve halkımız hem yerel yönetim hem de bölge milletvekillerinden mustarip. Verilen sözün, vaadin hiçbirinin yerine getirilmediğinden şikâyetçidirler. Bizde bu konuda henüz denenmediğimizi ve elimize imkân geçerse inşallah o imkânları halkımızın hizmeti için seferber edeceğimizi kendileriyle paylaşıyoruz. Halkımız en azından bir kez bizi de tecrübe etsinler, denesinler. Bu konuda kendilerinden destek talep ediyoruz.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 02BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
- 03ÖHD’DEN ROJAVA'DAKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 04HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
- 05GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 06BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
- 07TEKİN, MAZBATASINI ALDI
- 08TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN ROJAVA AÇIKLAMASI
- 09SOKAK LEZZETLERİ ŞENLİĞİ ŞEHRİ SARACAK!
- 10YAŞAR “TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER KÜRT’ÜN KALBİ ROJAVA’DA ATIYOR”
- 11BATMAN MEDYA GAZETESİ 24 YAŞINDA
- 12BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ
- 13BATMAN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMED DEPLASMANINA HAZIR
- 14ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR
- 15KESK BATMAN’DAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ




Henüz Yorum yok