‘Öğretmen Buluşmalarının’ ilk toplantısı yapıldı
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yeni eğitim öğretim yılında ‘Öğretmen Buluşmalarının’ ilk toplantısı gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşen toplantıya ‘KEP 2 Projesi’ kapsamında kız çocuklarının okula kazandırılması için ev ziyaretleri yapan öğretmenler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; eğitime kazandırılan her kız çocuğunun geleceğe tutulan bir ışık olduğunun altını çizdi.
Kurtaran “Bakanlığımızın, özellikle 8. sınıftan sonra eğitimlerine devam etme imkânı bulamayan veya bu fırsatları ellerinden alınan kız çocuklarının, eğitim öğretime devamlarının sağlanması amacıyla başlattığı ‘Kız Çocuklarının Okullaşma Oranının Artırılması (KEP-II) Projesi’, çalışmaları kapsamında yaptığınız aile ziyaretleri, okuma imkânları ellerinden alınan o çocuklarımız için hayati önem taşımaktadır. Müdürlüğümüzün geçen yıl başlatmış olduğu ‘Öğretmen Buluşmaları Projesi’ kapsamında bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Yaptığınız ziyaretlerde ve çalışmalarda karşılaştığınız sorunlara hep birlikte çözüm bulmak ve daha iyiye nasıl ulaşabiliriz noktasında siz değerli öğretmenlerimizin fikirlerini dinlemek için bir aradayız..” dedi.
Toplantıya katılan öğretmenler gerçekleştirmiş oldukları aile ziyaretleri ile ilgili düşüncelerini, görüş ve önerilerini dile getirdiler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok